Jak vycvičit draka 2

81%
Jak vycvičit draka 2
Jak vycvičit draka 2 je animovaný film, který se odehrává pět let po událostech prvního dílu, kdy se mladý Viking Škyťák a jeho drak Bezzubka podařilo spojit svět Vikingů a draků na ostrově Blp. Nyní se Škyťák a Bezzubka vydávají na průzkum neznámých území, kde objevují tajemnou Dračí jeskyni obývanou novými druhy draků a Dračí jezdkyni. Mezitím se na ostrově Blp objevuje nová hrozba v podobě Draga Krvavého, který chce ovládnout všechny draky. Škyťák se svými přáteli a rodinou musí bojovat za ochranu svého domova a svobody draků.



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8
Typické pokračování,kde se více méně opakuje to samé,jen to všechno musí být větší,zábavnější a velkolepější. První díl byl co se týče příběhu nedostižný a i přes veškerou snahu je tento příběh prostě o něco slabší. Každopádně animace je jedna z nejlepších vůbec!
Pete69
Pete69
29 308 bodů
9
Jak vycvičit draka je dokonalým pokračováním prvního dílu. Akce, akce, a zase akce. Kromě jedné pasáže, kdy zpívá matka s otcem jsem se opravdu nenduil. Příběh mi chvíliemi přípomínal pána prstenů :) ale to s opravdu velkou dávkou fantazie. Jak vycvičit draka řadím nejvýše z animovaných filmů ve svém osobním žebříčku.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Na jedničku v dobrém vzpomínám dodnes. Dvojka je ale jen méně zručné a méně zajímavé opáčko. Proč se vůbec k tomuhle námětu vracet? Proč nenabídnout něco úplně nového? Na animáky se přece chodí tak jako tak. A o děj u nich nejde - Dremworks zkrátka udělalo krok vedle tím, že se neposunulo, jako ne poprvé.


Dodatečné informace

Původní název:
How to Train Your Dragon 2 (více)
  • USA Jak vycvičit draka 2
  • USA How to Train Your Dragon 2
  • USA Como Treinar o Seu Dragão 2
  • USA Dragon Trainer 2
  • USA Draktränaren 2
  • USA Kaip prisijaukinti slibina 2
  • USA Как да си дресираш дракон 2
Premiéra v ČR:
19. 6. 2014
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Čeština:
Jak vycvičit draka 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Jak vycvičit draka 2


Podobné


Powered byJustWatch