The F Word

73%
The F Word
Co kdyby muž potkal zadanou ženu a zamiloval se do ní na první pohled? Měl by jí o tom říct? Tohle dilema se snaží vyřešit Wallace. Žije v Torontu, nedokončil vysokou školu a ani v práci není šťastný. Chantry naopak už má zařízený život s úspěšným Benem a pracuje na své kariéře. Wallace chce zjistit, jestli by měl u Chantry šanci. Otázku, jak si ji získat, konzultuje se svým kamarádem Allanem, který je zároveň Chantryniným bratrancem.



Pete69
Pete69
29 761 bodů
8
Když už romantická komedie pro mladé, tak přesně takto. Dobré obsazení, moc pěkně zahrály i pro mě neznámé tváře. Je to romantická komedie plná dialogů, které mají hlavu i patu a dobře se na vše dívá.. příběh plyne a i když lze předpokládat, jak to dopadne, prostě svou lehkostí baví.. žádné přehrávání.. pěkný lidský příběh.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Dowse už má zářez v podobě skvělého retra Take Me Home Tonight, ale tohle je ještě o chlup lepší. Takových pohodových romanťáren si člověk prostě musí vážit, protože jich ročně moc nedostane.
avenis
avenis
8 067 bodů
8
Milá konverzační komediální lovestory. Když si dva lidi "sednou" a začnou rezonovat a jiskřit, je to vždycky zábava. Kdo by tohle taky nechtěl zažít? Viděla jsem otitulkovanou verzi a skoro jsem nestíhala číst. Doufám, že dabovaná verze příliš neshodí původní záměr a pomůže nám, špatně rozumícím anglicky, ještě více ocenit lehké špičkování a dobře napsané dialogy.(22.3.2018)

Dodatečné informace

Původní název:
The F Word (více)
  • Irsko The F Word
  • Irsko What If
Země původu:
Irsko, Kanada
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné