The F Word

73%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
8
Když už romantická komedie pro mladé, tak přesně takto. Dobré obsazení, moc pěkně zahrály i pro mě neznámé tváře. Je to romantická komedie plná dialogů, které mají hlavu i patu a dobře se na vše dívá.. příběh plyne a i když lze předpokládat, jak to dopadne, prostě svou lehkostí baví.. žádné přehrávání.. pěkný lidský příběh.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Dowse už má zářez v podobě skvělého retra Take Me Home Tonight, ale tohle je ještě o chlup lepší. Takových pohodových romanťáren si člověk prostě musí vážit, protože jich ročně moc nedostane.
avenis
avenis
8 067 bodů
8
Milá konverzační komediální lovestory. Když si dva lidi "sednou" a začnou rezonovat a jiskřit, je to vždycky zábava. Kdo by tohle taky nechtěl zažít? Viděla jsem otitulkovanou verzi a skoro jsem nestíhala číst. Doufám, že dabovaná verze příliš neshodí původní záměr a pomůže nám, špatně rozumícím anglicky, ještě více ocenit lehké špičkování a dobře napsané dialogy.(22.3.2018)
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
10
Největší ironie je vidět tenhle film s "kamarádkou" ....
Martrix
Martrix
2 449 bodů
8
Že jde o adaptaci divadelní hry, napovídají svěží a většinou vtipné a chytré dialogy. Dalším bonusem je obsazení všech postav. Dan a Zoe jsou zlatíčka, kterým nemáte problém tu jejich ťutínovitost uvěřit. A ve skvělém kontrastu pak vyniká především Wallaceho přítel, kterého si vystřihl Adam Driver. Prvních 20 minut filmu jsem se vysloveně těšil na další okamžiky; fakt se to moc dobře poslouchalo a sledovalo. Vypadalo to, že se tvůrci vyhnou klišé většiny romantických komedií a příjdou s něčím... WOW...novým. Jenže pak se ukázalo, že ty dialogy a fajn postavy, figurují v celkem tuctovém příběhu. Že The F Word není originální žánrovka, jakých je jen pár za dekádu, ale "jen" hodně příjemná komedie, se skvělým obsazením. Nicméně tvůrci se mi trefili do vkusu... než situační komedie s házením dortů do ksichtu, mám rád právě podobné verbumfórky, které jsou pro divadelní adaptace typické. Takže já si to užil, i s tou kostrou podle hollywoodské šablony.
zozemir
1 805 bodů
6
Tak trochu nudný film, jenž se snaží svojí kvalitu navýšit literárně nadanými postavami a allenovsky vedenými dialogy. Nic moc z toho nefunguje a dvojice Radcliffe-Kazan není pro mě zcela sympatická dvojice. Ale dosti subjektivity. Objektivně je to film, který neurazí a jeho zhlédnutí není ztráta času.
lucyky
1 353 bodů
8.5
Neobyčejně povedené, chytré, vtipné drama/komedie o tom, že každý jsme opravdu jiní a je tak úžasné najít někoho, kdo k nám sedí :)jako bonus navíc krásná hudba a herci hlavní dvojici si prostě zamilujete..Pro mě nejlepší scény u ledničky...:)