Turbo

65%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5.5
No,že bych se z toho posadil na zadek se říct nedá,ale pevně věřím,že dětem se to bude líbit až až. U animáků se dá tolerovat ledaco od mluvících aut až po mluvící zvířata,ale aby se šnek zúčastnil Indy 500 to už se mi zdálo přece jen trošku přitažené za vlasy a když nakonec vyhraje,tak to už je jen taková třešnička na dortu.
Pete69
Pete69
29 796 bodů
6
Skrz na skrz průměrný animák a to jak dějem , tak i zpracováním. Animace taktéž šedý průměr. Ve filmu se najdou i hezké momenty a nechci ho v žádném případě hanit, dětské diváky si určitě najde. Za mě hezkých 60% za krásně rozbitou a zahojenou ulitu :)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Slabota. Příběh šneka, který se chce stát automobilovým závodníkem a jeho cáklý sen se mu splní. Hodně násilný animák, kde se scénář dělal zase podle xkrát kopírované šablony a tentokrát tu už ty kazy fakt vidět jdou. 4/10
headhunter
headhunter
10 287 bodů
5.5
...tohle už bylo viděno támhle, taky tůdle, i onde, a zase,"kurva jinde!!!". Sorry, a po "tomdle", čekám na asi "Auta III", "Letadla II" nebo "Lodě I"! ;-) NE, su blby! Bude: "TURBO 2" , podtitul - míň Turbo, (ne ...víc TURBO!)* Jinak, jsem hodně zklamán a rád, že to pro tentokrát neodskákalo KINO!
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Hezky rozjeté od začátku do konce. Sice už takových animáků bylo hodně, ale bavilo mě to + dobrej soundtrack k tomu. 67%
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Pořád je to to samí. Chápu že to je pro děcka, ale mohli by vymyslet trošku jinou story, tohle už začíná nudit. Shrneme si to ( jo možná to bude obsahovat spoilery, ale stejně už to všichni znaj, takže žádnej problém) Outsider, kterej má svůj sen a všichni ho za to hejtěj. Je sám a jeho vlastní bratr mu řiká, že jeho sen je blbost. Pak Trubo udělá průser a oni ho vyhoděj z gangu šneků, on se urazí a vyrazí na cestu. Shodou náhod se z něj stane superšnek a on se svým bratrem odejde. Dostane se k dalšímu ubožákovi, kterýho nečekaně jeho vlastní bratr taky považuje za blázna a Turbo se tím ubožákem skamarádí. Oba si hodlají splnit svůj sen a už mě to nebaví vyprávět, takže to zkrátim. Prostě šnek někoho obdivuje, ten je v klidu, dokud šnek nezačne dotírat, pak je velkej závod, u kterýho to vypadá, že šnek prohraje a najednou se tam objeví jeho bratr, kterej ho hejtil a řiká ať to nevzdává a on to nevzdá a že nevíte co se stane? ON VYHRAJE! No néé to nikdo nečekal. Oukej konec příběhu. Ale musim říct, že to byla občas sranda a Tito byl vážně dement, ale byl vtipnej. Plus dabing byl skvělej, takže slušnech 65%
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Mi se to opravdu líbilo. Jednoduchý a zároveň stupidní nápad s příběhem. Nic méně o ukazuje, ze i stejní lide mají odlišné sny a některé sny jsou větší než jiné. Pokud navíc dojde na náhodu a dostanete se k tomuto snu o něco blíže, je z toho pěkně trhla dětská pohádka. Já jsem se bavil.
saboter
saboter
3 564 bodů
6
poměrně nezajímavý animák který vás ničím nepřekvapý snad jen solidním
  • humor
  • animace
  • příběh
  • nic moc nového jde prakticky o parodii na rychle a zběsile
  • film větší děti bude nudit
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
Úvodní minuty jsou takové vlažnější a mají skutečné hlemýždí tempo. Od chvíle, kdy je hlavní hrdina obdařen turbo rychlostí, jde o nápaditou podívanou, kterou ocení především malí caparti. Roztomilý šneček se jim určitě bude líbit a nepochybně mu budou držet palce v jeho snažení vyhrát životní závod. Nechápu, že se někdo zamýšlí nad tím, že šnek přece nemůže soupeřit se závodními speciály. To je samozřejmě fakt, ale jde snad přece o pohádku pro děti, takže se na to dospělý člověk musí dívat také dětskýma očima. Navíc graficky je to výborně zpracované a pěkně se na to kouká. A tomu odpovídá i moje hodnocení.
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10