Turbo

65%
Turbo
Plakát traileru

Turbo je vysokorychlostní 3D animovaná komedie o šnekovi outsiderovi, který zázrakem získá nadpřirozenou schopnost být super rychlý. V tu chvíli se jeho sny rozjedou na plné obrátky. Až když se seznámí s partičkou chytrých a protřelých hlemýžďů, Turbo pochopí, že těžko uspěje sám bez pomoci druhých. Proto se rozhodne, že dá své srdce i ulitu všanc, aby pomohl svým kamarádům dosáhnout jejich velkého snu, než si sám splní ten svůj: zvítězit v závodu Indy 500. Turbo je obyčejný malý šnek, který má velký sen. Žít život hlemýždím tempem ho neuspokojuje, a proto chce zvýšit svoji rychlost. Neustále trénuje, k měření pokroku používá metr. Svůj nový rekord 1 metr dlouhou „dráhu“ zvládne za 17 min. Turbo má před sebou jediný cíl - zúčastnit se největšího světového závodu - Indy 500. 




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
No,že bych se z toho posadil na zadek se říct nedá,ale pevně věřím,že dětem se to bude líbit až až. U animáků se dá tolerovat ledaco od mluvících aut až po mluvící zvířata,ale aby se šnek zúčastnil Indy 500 to už se mi zdálo přece jen trošku přitažené za vlasy a když nakonec vyhraje,tak to už je jen taková třešnička na dortu.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Skrz na skrz průměrný animák a to jak dějem , tak i zpracováním. Animace taktéž šedý průměr. Ve filmu se najdou i hezké momenty a nechci ho v žádném případě hanit, dětské diváky si určitě najde. Za mě hezkých 60% za krásně rozbitou a zahojenou ulitu :)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Slabota. Příběh šneka, který se chce stát automobilovým závodníkem a jeho cáklý sen se mu splní. Hodně násilný animák, kde se scénář dělal zase podle xkrát kopírované šablony a tentokrát tu už ty kazy fakt vidět jdou. 4/10

Dodatečné informace

Původní název:
Turbo (více)
  • USA Turbo
  • USA Турбо
Premiéra v ČR:
17. 10. 2013
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
135 mil. USD
Tržby:
282,57 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Turbo je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch