Likvidátoři

57%
Likvidátoři
Plakát traileru
V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Lovci odměn mezi sebou soutěží o počet obětí, slávu a samozřejmě o co největší výdělek. Ukončují chamtivou vládu vyšší sociální vrstvy a naopak završují odplatu těch, co přežili vzniklou apokalypsu. Takový je svět tzv. Bounty Killer. Svět, kde nějaká Rada devíti začala vydávat zatykače na všechny zločince s bílými límečky, neboť oni stojí za vznikem podnikových válek, kterými se zabývají právě lovci odměn. Akční snímek natočený na základě komiksu, který v Česku bohužel nevyšel, a tím, jak je to celé zpracované, je to hodně znát. Jedná se o stylovou akční zábavu snažící se plně komiksová okénka oživit, což se kupodivu daří. Atmosféricky přímo o post-apokalyptické dějství nejde, i když aspekty post-apokalyptického prostředí daný koncept obsahuje. Tady je použito jen zákulisí válek, jak se u nás jednoduše říká, kravaťáků a nic víc. Snímek je tak až neuvěřitelně ambiciózní ve smyslu své fantazie a to se jedná o nízkorozpočtový projekt. Na výpravě to ve své jednoduchosti ani není znát. On je povedený i herecký ansámbl, u kterého je vidět, že to všechny bavilo a svou roli si každý užíval. K snímku musí být ten správný komiksový přístup k plnému uchopení, protože ne všechno dává smysl a ne všechno má ten správný dějový vývoj. Jako čirá akční komiksová zábava je to však plně uspokojivé.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Nejlepší béčkovej film, kterej jsem kdy viděl. Úžasný post-apokalyptický prostředí, ve kterém krásně vynikne hromada Gore, který je do filmu efektivně přidaný. V tý poušti vypadá rozseklá hlava úžasně :D Zamiloval jsem si herce, teda hlavně Christian Pitre, která vypadala božsky a role Mary Death jí krásně sedla. Jediný mínus jsou asi efekty, ale to se dalo trochu čekat, když byl tak malej rozpočet. To co měli k dispozici zužitkovali nejlíp jak mohli. Prostě nářez jako prase, pořád se něco děje a krev je všudypřítomná a brutální scény jsou boží. Plus tam byli všichni proti cikánům a některý hlášky a narážky na ně jsou nezapomenutelný. "Jsou to cikáni! To je to co dělají. Žerou lidi!" :D

Dodatečné informace

Původní název:
Bounty Killer (více)
  • USA Likvidátoři
  • USA Bounty Killer
  • USA Assassinos: Ao Serviço da Lei
  • USA Bérgyilkos hősök
  • USA Caçadores de Recompensa
  • USA Odul Avcisi
  • USA Наемен убиец
  • USA Наемный убийца
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění