Na pokraji smrti

48%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4.5
Recenze to má sice průměrné,ale zas tak zlé to není. Je to prostě béčko s trapným Seagalem a nehercem Ja Rulem v hlavní roli. Akce je průměrná a zápletka je béčková až běda. Na pokraji smrti se snaží být až děsně cool,ale moc se mu to nedaří. hodně za to může právě Steven,který si zde hraje na mlaďocha. Hudba je naopak luxusní,tedy pokud máte rádi rap!
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
4
Segalovka bez bázně a hany. Zabili mu ženu a to neměli dělat, dalo by se jednoduše a klasicky říci, ale tentokrát je příběh přeci jen krapet na jiné notě. Steven Seagal jde ve své roli jako tajný agent do věznice získat informace k nalezení vrahů, aby nakonec čelil vězeňskému spiknutí, ve kterém jde o hodně velkou hromadu zlata. Celý koncept příběhu se tak postupně vyvíjí z obyčejného vězeňského thrilleru k vězeňské válečné vřavě, která však nutí obrátit oči v sloup. Choreografem bojových scén je sice známý Xin Xin Xong, který opět odvedl dobrou práci, ale v takovémto filmu byla jeho snaha přeci jen naprosto zbytečná. Přes špatný scénář a jednoduché podání to stejně ničemu neprospělo. Na akční film je tu akce sice více než dost, ale když nefunguje dramatizace a ani žádné vtípky, místo filmového nadšení spíše z výsledku vyvěrá jen filmové trápení. Nelze jinak, než se vrátit k osvědčené klasice pod názvem 'Smrtící zatykač' (1990), kde exceluje Jean-Claude van Damme, který je po divácké stránce daleko smysluplnější a filmové záživnější.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
2
Vezmeme hodně cool místo, vezmeme bandu cool černochů, do středu toho všeho dáme cool kočku v černé kůži a ultracool Seagala a natočíme to tím naprosto nejcoolovějším způsobem... njn, když některé producenty baví vyhazovat peníze, je to čistě jejich věc. Oni z toho musejí platit chod společnosti, mě to naštěstí stojí jen trpělivost a trochu času...
Major Zeman
Major Zeman
308 bodů
10
Příspěvek obsahuje spoiler!