Krvavá stopa

65%
Krvavá stopa
Plakát traileru

Držitel Oscara Clint Eastwood je zároveň hvězdou i režisérem thrilleru, v němž ztělesňuje penziovaného ředitele FBI Terryho McCaleba. Právě prodělal transplantaci srdce a když se dozví, že žena, která se stala jeho nedobrovolnou dárkyní, byla zavražděna, snaží se zločinu přijít na kloub. Záhy zjistí, že ve hře je seriálový vrah, jehož se ve službě u FBI po léta snažil najít a postavit před soud. Je však nynější McCaleb, který prodělal těžkou operaci, užívá si zaslouženého odpočinku na své lodi a už dlouho neseděl za volantem, vůbec schopen vraha dopadnout?




Had
Had
12 338 bodů
8.5
Krimi noir se skvělým (jak jinak!) Clintem Eastwoodem jako penzionovaným ředitelem FBI Terrym McCalebem, který se snaží přijít na kloub záhadné vraždě mladé ženy v malém obchodě, jejíž srdce mu při následné operaci zachránilo život. Postupně přichází na kloub dalším záhadným vraždám - vše pro to, aby on mohl žít. Kdo a proč se ho za každou cenu snaží udržet při životě?
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
estwoodovka z clintovho slabsieho obdobia (po genialnych unforgiven a pred dalsou oscarovkou million dollar baby), clint ma nastastie charizmu atomovej elektrarne (i ked tolko nehlaskuje) s cim si vystaci pocas celej stopaze (rezisersky sa tiez nanestastie prilis nepretrhol). na jedno pozretie to uplne bude stacit, ale clint ma na svojom konte o dost viac peciek ako pred i za kamerou...
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Průměrná lehce zapomenutelná krimi se skvělým Clintem. Bohužel ani on to z toho průměru nevytáhne, to by tam k němu musel přibýt ještě někdo, kdo by dokázal ten film nějak oživit. Průměrná krimi, která nijak nepřekvapí a za chvíli už ani nebudu vědět, o čem že to vlastně bylo.

Dodatečné informace

Původní název:
Blood Work (více)
  • USA Krvavá stopa
  • USA Blood Work
Premiéra v ČR:
21. 11. 2002
Distributor:
Warner Bros.
Země původu:
USA
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
31,79 mil. USD (celosvětově)

Powered byJustWatch