Sexy ptáci

35%
Sexy ptáci
Sexy ptáci

Seb je milý a hezký kluk. Žádná s ním ale nevydrží déle než jeden týden. Je to snivý romantik, studující žurnalistiku a chronicky mu chybí láska. Frank je se-riózní a spolehlivý. Ale od přítelkyň stále dostává košem. Je počítačovým spe-cialistou. Od té doby, co mu srdce zlomila rozkošná sestřička se opíjí. A Manu? Manu je zábavný rebel. Ve vztazích ho však pronásleduje nuda. Řeknete si, tací rozdílní kluci... a předse mají něco společného: je jim 20 let a jsou sexy!




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
2.5
Sexy ptáci jsou francouzskou odpovědí na všechny ty americké teenegerovské komedie. (prcičky) Bohužel se to frantíkům celé moc nepovedlo. Děj je jednoduchý jako facka a průhledný jako závěs v koupelně. Vtipné momenty (zda li se je dá nazývat vtipnými) jsou okaté od první scény a pointy vyznívají vniveč. Nebavil jsem,nepobavil jsem. Film jako komedie nefunguje a ani si označení -komedie- nezaslouží.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
Teenagerovská komedie po Francouzku. O sexu se opět mluví velice hojně, jakoby nic jiného na světě neexistovalo. Netlačí se však tolik na pylu, takže s 'fekálním' humorem se nijak nepřehání. Příběh je mixnutý s romantickým dějem a to dosti příhodně, takže od předchozích amerických počinech tohoto typu komedií se přeci jen trochu odlišuje. Občas tu je něco k pousmání, ale jinak to moc zase taková výhra není.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Prcičky po francouzsku, ale opět tak jako němci se zde vyřádili a všechny nechutnosti, které v prcičkách působí přirozeně a nešroubovaně, tak zde je to přesně naopak a tuplovaně nechutné. Všechny situace jsou předvídatelné, nucené, herci sice docela ušli, jsou zde k vidění hezké hoky, občas zazní i obstojná hudba, ale jinak to francouzi udělali stejně jako něměčtí tvůrci, kteří jsou ovšem s nechutností pořád na prvním místě.

Dodatečné informace

Původní název:
Sexy Boys (více)
  • Francie Sexy ptáci
  • Francie Sexy Boys
  • Francie Sexi vtáci
  • Francie Szexi fiúk
  • Francie Секси бойз, или Французский пирог
Premiéra v ČR:
14. 11. 2002
Země původu:
Francie
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění