Austin Powers - Goldmember

57%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Austin Powers - Goldmember je zatím bohužel poslední dobrodružství toho britského špiona a lva salonů. Sice snímek nedosahuje kvalit předchozích dílu,ale stále je to zábava k popukání. Mike Myers byl pro tuto roli stvořený a to že je humor trochu fekální a jednoduchý mi vůbec nevadí. Ono je někdy potřeba se jen bavit a nepřemýšlet.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Rozhodně slabší než předchozí díly, pořád se ale necítím nijak znechucen, což je při úrovní humoru skutečně velký úspěch. Už se to opakuje, povedeného je míň, ale rozhodně jsem to přežil.
Fingon
16 886 bodů
6
Při některých gazích jsem se málem udusil, ale jiné byly naopak naprosto otřesné...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Taková trapňoučká zábavná komedie.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
absolútne najhoršia, najtrapnejšia a najmenej vtipná časť z (inak celkom podarenej) trilógie. jediné čo stojí za zmienku je úvodná scéna:-).... z povodnej jednej hviezdicky upravujem na tri, lebo som to videl druhy krat a tentoraz v originale a zazitok bol o doooost lepsi. aj ked humor nebol prilis originalny a na vysokej urovni a v podstate to bol recyklat predchadzajucich casti tak som sa miestami az rehotal. co mi vsak vadilo bol vykon beyonce, ktora bola tak hrozna ze ma az rozculovala.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
10
Jednoznačně nejlepší díl trilogie, která ovšem nemá slabé místo. Jasně, že to není humor pro každého, ale pro mě naštěstí ano. Jenom škoda, že už jsem to viděl tolikrát, že to znám úplně nazpaměť. Ale to neva. Super soundtrack. A kdykoli někde uslyším Earth, wind & fire, vždy si vzpomenu na tu scénu z baru a mám vystaráno. Ya, bejby, je to pecka!
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Vcelku dobré i zábavné.60 procent.
alexik789
2 512 bodů
0
Příšerný film, bez špetky humoru. Vlastně je tam humor, ale takový ten humor, u kterého jen koukáte a divíte se, jak tohle někdo mohl napsat a zfilmovat. já osobně bych se za ten film styděla. Herci jsou hrozní, scénář je mizerný. A nakonec vznikne film, který už nikdy nechci vidět.