Mluv s ní

75%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Almodóvar mě očividně dokáže zaujmout... minimálně touhle jednorázovou, jednoduchou, ale hodně působivou povídkou se mu to povedlo. Pokud má na kontě víc takových, možná jsem ho odsoudil předčasně!
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
10
Argentinec Marco chodí s toreadorkou Lydií, která jednoho dne skončí v kómatu po napadení býkem. Ošetřovatel Benigno po baletce Alici jen touží, ale ona leží také v kómatu. Sledujeme cestu, kdo se kam dostal a proč a kam se také dostane, když kvůli posedlosti poruší zákon. Almodóvar natočil šokující film, který vynikne velice zajímavou vizuální stránkou a opětovným melodramatickým scénářem, za který se nemusí stydět jakákoliv telenovela. Po formální stránce skvělý film s návodem, jak se chovat k ženám. Zábavné, osvěžující a originální.
avenis
avenis
8 067 bodů
7
Vskutku neobyčejný film. Děj ponechává prostor pro vlastní úvahy, skoky v čase poněkud dezorientují, ale nakonec všechno začne dávat úplně jiný smysl. Moc se mi líbí přirozené až skoro civilní herectví Javiera Cámara. Z celého filmu je patrná velká profesionalita. Viděla jsem poprve někdy v roce 2005, podruhé dnes, 2019, takže zase skoro jako poprve. Velký zážitek. (26.7.2019)
Mikik4444
3 900 bodů
7.5
Zabíjení býků pro zábavu mi fakt nebaví a nelíbí se mi to, že se to děje … navíc takový zbytečný lidský hazard se životem … no a pak ten Kuků rukuků jak tam kňápe, to je děsný. Jinak to bylo zajímavé a neočekávající.
bidlobox
3 802 bodů
8
Silná story made in Spain.