Brak

49%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Když jsem ještě chodil na školu,tak kolem toho snímku vznikl děsný hype,který z vás udělal debila pokud jste film neviděli. Snímek jsem za poslední léta viděl 2 krát ani jednou mne o svých kvalitách nepřesvědčil. Film nabízí slušnou dávku hlášek,které určitou dobu slušně frčely,ale dnes už po nich neštěkne ani pes,tak jako po celém snímku.
Pete69
Pete69
29 773 bodů
4
Jak trefný název filmu..
kedl
kedl
6 380 bodů
6
Naprosto revulční snímek,který u nás nemá obdoby.Opravdu jsem toho měl dost, těch stále do minulosti se vracejících filmů (viz. Hřebejk). Je to naprosto zvrácenej, úchylnej ale taky naprosto vtipnej snímek.....Dal bych i 4* ale ten konec se mi opravdu nelíbil,ten to celý zkazil....
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
5
Možná brak, možná ne, kdo ví...každopádně film našlapanej dobrejma hláškama u kterého jsem se ani trochu nenudila. :)
kawa
3 388 bodů
5
Tragikomický film alá Tarantino a jiné slátaniny se opět nevydařil. Když dva dělají něco podobného není vždy výsledek totožný. Takže trocha samotářů, Transpottingu, Jízdy, trochu sexu a sprosté mluvy ještě nedělají film filmem a především tragičtí herci nejsou stejná hodnota jako tragikomické postavy... Recenze nelhaly, Brak je brak. I díky vybrakované filmové hudbě snad všech žánrů.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
5
S filmu srší prázdnota,hrozná režijní práce s herci a velmi špatnej scénář.A uživatel conan11 musel něco podobného zažít,nebo si musel s Paulou Wild šňupnout, jinak si jeho hodnocení neumím vysvětlit :-)
frantisek-navorka
2 706 bodů
6
Je to hrozná hovadina, ale v době vzniku sem na tom docela ulítával. Takže 3* hlavně ze sentimentu.
martin2560
martin2560
582 bodů
6
Brak to vyloženě není 🙂✌️ Věřím, že u jisté části obecenstva najde uplatnění i dnes.Je to taková road movie o kámoších , kteří jsou většinou zhulený a jednou dostanou skvělý nápad zaplatit si na byt šlapku (Paula Wild).Jenže tahle paní jede na něčem ostřejším než kluci a zrovna u nich na bytě to tak trošku přežene,a dá si tu svoji zlatou lajnu.Cely film se pak točí okolo toho jak se zbavit její mrtvoly.Hlášky jsou dost hustý a i v dnešní době,kdy na ulici potkáte 7 letý děti sprostší než dlaždičů tucet,tak jsem jen zíral z otevřenou pusou,co jim to jen padá z huby za věty... Taková česká verze života v rauši🙂