Prostě sexy

48%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5
Ve výsledku dávám 50%,ale pravdou je,že jsem se několikrát vážně solidně pobavil a to se dnešním komediím kolikrát ani nepodaří. Škoda,že scénář nebyl trochu propracovanější. Neuvěřitelné navíc je,že snímek už má 15 let a Cameron Diaz je stále stejně sexy.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Film se skládá z (mnohdy i docela vtipných) epizodek, které se však jako celek rozpadají a ztrácí na atraktivitě. Prostě sexy měl být televizní sitcom, ve kterém by si hrdinky podávaly chlapy dobrých dvacet epizod. Jako varianta půl hodiny trvajících holčičích "Přátel" by to bylo jistě mnohem stravitelnější, než coby utahaný celovečerní film...
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
2
Tak tohle N-E! Neuvěřitelně trapná záležitost a první snímek, u kterého mě nepotěšila ani za všech okolností skvělá Cameron Diaz. Všechno co má nutit k smíchu, nutí spíše k pláči, upozorňuji, že jsem se po celou dobu zasmál jen jednou a není to rozhodně chyba mého smyslu pro humor. Scénář postrádá logiku, herci postrádají vtipné dialogy a zamilované zápletce chybí...zamilovaná zápletka. Všechno špatně. Do puntíku. A co se týče názvu, zase jednou sáhl distributor do bahna...lépe by možná sedělo...PROSTĚ SHIT....?
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Celkem dobrá komedie,pobaví.Dávám 50 procent.
Alanna
Alanna
2 144 bodů
0
Opravdu špatný film s opravdu špatnou Cameron Diaz.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Naprosto skvělá komedie která pobaví.