Koleje osudu

67%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
olga-pu
20 075 bodů
6
Velmi silný příběh. Až mrazi s toho,jak to je reálné a možné pro každého z nás.
stantheman
stantheman
2 399 bodů
6
Colina coby herce mám rád, Nicole jen občas. Tento film mě celkově odradil svým kalkulem. Hlavní postava neuvěřitelně čistá...takový ideál , jak by se měl člověk chovat...ale pro mne nereálná. Konec , kdy se hrdina smíří a dokonce spřátelí s člověkem který ho mučil...no nevím...Tentokrát mě Colin nepotěšil, takže ani já ho hodnocením nepotěším :)
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
5
Túžba po pomste býva silná.. A pomsta je sladká.. Ale je to tak aj v skutočnosti? Očividne sa chlapík potreboval len vyrozprávať a odpustiť, aby jeho duša našla pokoj. Príbeh, ktorý má veľa tichých statických scén a je zbytočne dlhý. Celé je to také vlažné, skor na zamyslenie, takže ma to vobec nezaujalo.
Jiřík54
Jiřík54
1 452 bodů
8
Krutý i krásný, a hlavně velmi dojemný příběh, vyprávěný s velkým citem. Není to určitě romantická, ani životopisná pecka, ale má diváky čím oslovit. Pro někoho bude film možná nezáživný a nudný, jsou zde psychologické pasáže, místa, kde se hlavní postavy zamýšlí nad svým osudem, nad tím, co bylo a bude. Film by si neměli nechat ujít ti, kteří mají rádi psychologii. Celý snímek stojí na výkonech Colina Firtha a Nicol Kidmanové. Svou, i když menší roli, výborně odvádí i Stellan Skarsgard.
Moravák
340 bodů
4
Film bohužel po půl hodině nedokázal vůbec ničím zaujmout. Ani jeden z hlavních "hrdinů" nesedí a film by si zasloužil lepší obsazení.