Plus One

53%
Plus One
Plakát traileru
Dva kamarádi David (Rhys Wakefield) a Teddy (Logan Miller) se dostanou na nejlepší párty roku. Přinesou si na ni s sebou jak své frustrace, tak velká očekávání, a ze začátku jde vše podle plánu. Po tři čtvrtě hodině se ale díky zásahu shůry vše změní a účastníci párty najednou mají kolem sebe „plus jednoho" - sebe sama. David s Teddym se tak ocitnou ve víru chaosu, který má otestovat nejenom jejich přátelství, ale i schopnost přežít.



headhunter
headhunter
10 287 bodů
7.5
Jako bychom Projekt X, řízli všema těma Pařbama a dali do toho zmixovaný Návraty do budoucnosti, k tomu trochu těch Prciček :-P, ... ale to už bych vlastně prozradil moc. Přes to všechno, je to dost originální! Myslím, že rejža (producent, scénárista) má talent ;-).
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
4
Velmi podivný příběh s ještě podivnějšími herci. Rhys Wakefield je opravdu nesympatický to člověk, na psychopata v Očistě dobrá věc, ale tady? Špatný tah tvůrců. Jaksi mi unikla pointa celého filmu, bohužel nebyla, ani na konci, vysvětlena. Nedává to moc smysl, a tak už si radši nebudu lámat hlavu a jen odevzdán svých 20%.

Dodatečné informace

Původní název:
+1 (více)
  • USA Plus One
  • USA +1
  • USA Enas akoma
  • USA Party Invaders
  • USA Shadow Walkers
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění