Na křídlech vážky

66%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Nadrpůměrný slaďák s prvky mystička s dobrým hercem v hlavní roli. Nejsem prostě příznivcem těchto filmů, ale toto je celkem koukatelné a řekl bych dokonce dobré.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Kdysi jsem tohle míval za celkem dobrý film. Jak už to ale bývá, filmové chutě se vyvíjejí a teď už Dragonfly moc nebaví. Kdyby teď s něčím podobným přišel Shy, všichni by to strhali.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Film z doby, kdy Hollywood měl dostatek prostředků a odvahu natočit nevšední námět s tématem, který není typicky komerční. Ostatně film skončil po svém prvním uvedení v kinech v červených číslech. Kevin Costner se na tuto roli velice hodí a neokoukaná Susanna Thompson je mu důstojnou spoluhráčkou. Nečekejte druhý Šestý smysl, nejedná s ev žádném případě o thriller, ale o mysteriózní drama a úvahu o tom, zda existuje něco potom. Viděl jsem v českém dabingu, kdy Costnera daboval Vladimír Dlouhý.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
6
Mierne sklamanie ,čakal som trochu viac. Ale ako jednohubka to bohato stačí. 60%
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Nádherný námět, který by chtěl citlivější zpracování bez laciné tvorby napětí. Kdyby se námětu ujala špičková režiserská duše, neváhal bych s plným hodnocením. Takhle mi více nedostatků v tomhle filmu nedovoluje hodnotit výše než 80%. Jinak krásný film o síle intuice a nevysvětlitelných věcech kolem nás i v nás. Kevin Costner si rozhodně vybírá zajímavá témata, jen ne vždy je z toho špičkový výsledek.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Skvělý thriller! Film jsem viděl zatím jen jednou a musím říci, že mě překvapil tak, že si ho snad pustím ještě jednou. Costner hraje vážně úžasně a jeho odhodlání najít jeho ženu jsem mu vážně věřil. Přesvědčivý výkon a skvělá druhá půle filmu zapříčinila to, že mě film vtáhnul do děje a vůbec jsem netušil co příjde za další minutu. Konec mohl být lepší, ale dalo se to přežít. Velké překvapení.
alexik789
2 512 bodů
7.5
Krásný film s Kevinem Costnerem, který vás uvrtá na pohovku a nenechá vás z něj spustit oči. Místy celkem dramatický, ale v některých částech trochu ošizený o zbytečná klišé. Costner hraje skvěle a daří se mu i obyčejného diváka dojmout.
Stanulda007
Stanulda007
244 bodů
7.5
Trošku jsem očekával něco ve stylu proroctví z temnot (možná z důvodu, že je to v podobných), ve výsledku se ale jednalo o film, který ani zdaleka není tak tajemný, děj odsýpá strašně pomalu a skoro nic se neděje. Proroctví z temnot se alespoň opíralo o nějakou skutečnou událost a docela zajímavou myšlenku motýlího muže a některé scény si pamatuji doteď, ale z tohoto filmu si nic moc neodnáším. Konec radši příliš nekomentuji, podle mě tenhle film totálně pohřbil. Škoda, mohl z toho být excelentní snímek ve stylu proroctví z temnot a nakonec z toho vypadl průměr. 50%