Showtime

59%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
5
Showtime je nenáročná komedie, které se povedl husarský kousek, když před kameru svedla dvě herečka esa Eddieho Murphyho a Roberta De Niro. Pravé tihle dva dělají tuhle akční komedii zajímavou. Bez nich by po tomto filmu nejspíš neštěkl ani pes. Čistých 50%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
7
Robert De Niro a Eddie Murphy spolu ve filmu a ještě jako parťáci? A jde to vůbec? Ale jo, pokud se bude jednat o komedii jako je tento snímek. Každý z nich je tu přesně takový, jaký je znám. Murphy ukecaný až se jeden diví, že má pořád co říct a De Niro vážný jak mýdlo na umývadle. A neřekl bych, že je to zase až tak špatné. Oba se tu výborně doplňují, hláškují, a rozehrávají akci, která sice nepřekvapí, ale pobaví. Příběh není nijak originální, ale při Murphyho skopičinách to ani nevadí. Důležité je, aby se divák bavil. Akční scény jsou adrenalinové a zábavné. Popkornová podívaná, která rozhodně neurazí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Dvojice alá De Niro vs Murphy. Je dost těžké vyřešit případ, když se ti dva stále o něčem dohadují. Pro mě naprosto výborná komedie.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7
DeNiro jako můj velký oblíbenec se do tohohle filmu moc nehodil(tyhle rádoby výrazy dělat nemusí),za to pro Murphyho jsou tyhle role jako stvořené.Odpolední oddychovka,která nijak diváka neokrádá,ale dobře pobaví.Pokud máte rádi tuhle kategorii filmu tak zkuste i JSEM AGENT(2002).
Medúska
Medúska
947 bodů
4
Nikterak úžasný film. Podprůměr. Moc mě to nebavilo, ale statečně jsem dokoukala. Ale už nikdy víc. De Niro je chladný a znuděný, Murphy tam zas křepčí jak opičák, no prostě tohle není film podle mého gusta.