Špionáž

60%
Špionáž
Plakát traileru

Šéf společnosti Gary Oldman vydíráním přinutí Liama Hemsworha stát se špiónem v konkurenční firmě. Adam Cassidy je vynikající vývojář moderních technologií, který pracuje pro společnost Nicholase Wyatta. Poté, co bez povolení použije firemní kreditku a na večírku s přáteli utratí čtyřicet tisíc dolarů, začne Wyatt Adama vydírat, aby začal pro jeho korporaci pracovat jako špion, jinak ho okamžitě udá za krádež peněz.

Nutí Adama, aby pronikl do firmy Jocka Goddarda, což je jeho hlavní konkurent, který ho v minulosti podvedl. Chce, aby Adam ukradl prototyp vynikajícího smartphonu, jenž by mu mohl přinést zisk miliardy dolarů. Adam tak rozehrává hru, která se mu brzy vymkne z rukou




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Průmyslová špionáž. Takové téma není zrovna ve světě filmu hojně používané a tak tento takřka vyznívá jako zázrak. Finty, intriky, bohulibé nápady, jak zlikvidovat svého největšího podnikatelského konkurenta. Od skutečných špionážních příběhů se tento v zásadě ničím neliší. Vlastně nemá čím překvapit. Dějová linka je předvídatelná a to tak, že se z toho podivně vytrácí napětí. Ale to neznamená, že by to nestálo za to to vidět. Naopak. Jako alternativa od skutečných špionážních filmů se zdá být dobrý. Jen od toho nelze očekávat nic vyjímečného.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Thorův brácha jako ajták, kterého jedna firma přemluví, at jde špehovat ke konkurenci. Je to takové dějově i herecky hodně vlažné a fakt nepomůže ani to luxusní obsazení. Luketic je prostě standartní rutinér a takhle zajímavé náměty by už měl obcházet obloukem. Pro dobro všech.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
I přes velkou účast hvězd je Špionáž draze vypadajícím televizákem, který jsme vlastně už mnohokrát viděli. Ne, že by se herci nesnažili,ale nohy jim podráží nepříliš nápaditý scénář a odfláknutá výprava. V televizi to ale nikoho neurazí, zaplatit ale zato lístek do kina, byl bych docela naštvanej.

Dodatečné informace

Původní název:
Paranoia (více)
  • Francie Špionáž
  • Francie Paranoia
  • Francie Параноя
Země původu:
Francie, USA
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
13,79 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Špionáž je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch