Jak ulovit Dr. Lewise

71%
Jak ulovit Dr. Lewise
Jak ulovit Dr. Lewise
Kdysi bylo Tickle Head v Newfounlande hrdým rybářským přístavem, kde žili silní, stateční a důstojní lidé. Otcové vycházeli na lov brzy ráno a vraceli se až za čtrnáct hodin, aby poskytli svým rodinám střechu nad hlavou a jídlo na stůl. Lidé měli smysl života, měli záměr. Dnes je Tickle Head finančně zruinované a lidé utíkají za prácí do města na pevninu. Ale místní usedlíci, jako například Murray French (Brendan Gleeson), jsou příliš pohodlní na to, aby zvedli zadek z barové židle a šli hledat práci do města. Místo toho stojí dlouhou frontu na sociální podporu. Přitom právě oni budou muset rozhodnout o budoucnosti rybářské vesnice, protože šance na záchranu tu je - aby se vybudovala fabrika, která dá lidem trvalou práci, budou muset taktizovat a přesvědčit mladého doktora Paula Lewise (Taylor Kitsch), aby se tu usadil.



stantheman
stantheman
2 399 bodů
7
Pozitivně laděný snímek , který vám zpříjemní nedělní odpoledne...příběh o hledání štěstí , nadějea upřímnosti. Místy vykonstruované ale herectví příjemné a celkově působí jako pohlazení...takž shlédnout neuškodí :)
Jiřík54
Jiřík54
1 452 bodů
8.5
Příjemná kanadská komedie o tom, co všechno je třeba udělat, když malá přístavní vesnička potřebuje sehnat doktora, aby v ní mohla být otevřená továrna. Výborný Brendan Gleeson v roli starosty a neméně dobrý Taylor Kitsch v roli mladého doktora. Film o naději a o štěstí, které nakonec všechny potká. Velmi pozitivně naladěný film. Doporučuji všem.
Kick077
Kick077
596 bodů
8
Povedená komedie z kanadského přímořského prostředí. Chvilku mi trvalo, než jsem se naladil na tempo a příběh, ale celkově se mi film líbil. Hezké záběry na přírodu. Taková ideální oddechovka, která se klidně může vidět víckrát a neomrzí. Ani se nedá říct, že by příběh byl vyloženě předvídatelný.

Dodatečné informace

Původní název:
The Grand Seduction (více)
  • Jak ulovit Dr. Lewise
  • Kanada The Grand Seduction
  • Kanada Kisvárosi doktor
  • Kanada La gran seducción
  • Kanada Segmentos de Loucura
  • Kanada Tickle Head, O Melhor Lugar Da Terra
  • Kanada Wielkie uwodzenie
  • Kanada Большая афера
Země původu:
Kanada
Čeština:
Jak ulovit Dr. Lewise je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch