Mrtví a neklidní

67%

Komentáře a recenze 26

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Tohle je aspoň romantický film podle mého gusta. Originální námět a hlavně vtip dělá z toho filmu zábavnou podívanou,která jen tak neomrzí. Ústřední dvojce je sympatická a lehce si k nim najdete cestu. Samozřejmě nemá moc smysl hledat v tomhle filmu nějakou logiku,ale když se přes to přeneste,tak si film dobře unesete. Je to vlastně taková zombie variace na Romea a Julii.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Netradiční romantika to sice trošku je (tohle téma do podoby romantického filmu asi ještě zfilmováno nebylo), ale jinak celkem překvapivě nuda. Akce bídná (holt Levine patří trošku do jiné ligy) a po chvíli ten protichůdný svět živých a neživých už prostě tolik nebaví. 4.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Originální béčko natočené pro mě stále poněkud nezařaditelným Jonathanem Levinem. Zombie romance tu objektivně ještě nebyla, Nicholas Hoult hodně překvapil a Teresa Palmer odehrává svůj slušný blonďato akčně diblíkovský standard, který s emi ještě neomrzel. To ovšem nic nemění na tom, že je to na jedno zhlédnutí a ve své podstatě velká ptákovina.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
rozhodne to nie je sracka typu "TWILIGHT" ako by sa mohlo zdat z trailerov, ale celkom svieza a vtipna romanticka komedia pre nast-rocnych. hlavna dvojica je sympaticka (i ked predstavitelka julii vyzera ako blond kirsten stewart nemal som nutkanie dat jej facku) a ich chemia funguje v pohode. co som vsak nedokazal prekusnut bol fakt ako si upravili celu mytologiu okolo zombie-kov, nie som nejaky zombie geek, ale sem tam som si tukal na celo pri roznych nelogickostiach (i ked ide o nelogickost vramci mytologie ktora je vymyslena?)...
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
7
Když točit romantické komedie o mladých, tak nějak takhle! Dokonalé to není především proto, že logika vnitřního světa je značně roztřesená, ale vyloženě mě bavil nový úhel pohledu na nemrtvé, trefný cynický humor i překvapivě snesitelná romance mezi člověkem a zombie-introvertem. Takový romantičtější Zombieland s minimem akce, ale upřímně tepajícím srdcem.
Riverdon
Riverdon
7 386 bodů
8.5
Romantika vyprávěná z pohledu zombíka. A tak současné, aneb každý domů jednoho zombíka a pak zbouráme zdi. Kam se hrabe Světová válka Z na tenhle biják.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Film začíná jako skvělá oddychová komedie se skvělým Nicholasem. Jeho dementní výraz zomíba byl skvělej, ale postupem času se z toho stává až moc sladká a předvídatelná romantika, kterou nezachrání ani pár skvělých scén. Od Warm Bodies jsem čekal ohodně víc a docela mě štve, že z toho udělali tak předvídatelný film, ve kterém není žádná scéna , u které by jste si řekli "to jsem nečekal". Označení horor je naprostá kravina, protože to, že je ve filmu zombie hned neznamená, že to je horor -_-. Nebyla tam ani jedna hororová scéna. A celkem by mě zajímalo, jakej kretén vymýšlí ty Český jména. Né že máme na hovno dabing hraných filmů, ale teď máme na hovno i názvy. Je to hnus. Film je čistý průměr, takže za ***.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Trochu zvláštní story o zombie apokalypse, nic méně je jeden z mála co se snažil jít jinačím směrem.. samozřejmě romantický film mezi člověkem a zombie, která díky toho znovu začne žít, je až moc přitažený za vlasy... Nemyslím si že by něco takového mohlo vyjít, kdyby jsme vzali v potaz že zombi skutečně existují :D Ale jako zvláštní romantika je to fajn.
kubas369
4 086 bodů
6
Zajímavý (ne)originál, který naprosto boří veškeré zažité kliše o zombicích, ikdyž je to někdy na škodu ale sakra proč ne. Zombí verze (R)omea a Julie? Shakespeare se musí otačet v hrobě jako káča na chodníku.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Rozhodně to nebyla klasická, romantická komedie jak jsem očekával. Takže hned překvapení na začátek. Ono je taky těžký udělat slaďárnu, když onen princ jak jaksi zombie. Možná bych obvinil Teresu Palmer z nekrofílie, ale proti gustu žádný dišputát. Zajímavý prvek byl, že nemrtví dokázali mluvit a dělat rutinní činnosti, které dělali jako živý. To bych rozhodně vynechal. Celkově bych to shrnul jako celkem koukatelnou podívanou. 50%.