Našrot

56%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4.5
Název možná slibuje kalbu vašeho života,ale pravda je taková,že se spíš jedná o hospodskou sedánku kde vás skoro každý host pěkně sere. Snaha být za každou cenu vtipný je až příliš okatá,ale divák to jednoduše dokáže prokouknout. Potěší tak snad jen obsazení Milese Tellera a velmi dobrý soundtrack.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
3.5
Komedie pro teenagery, která nemám ani hlavu, ani patu, s minimem vtipných scén. Co více k tomu říct.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Tři lidi se ožerou, jeden z nich odpadne a další dva ho musí dostat domů - tohle zná asi každý, málokoho ale taky napadne o tomhle točit film. Prostě takový hodně zvětralý odvar typu Hangover, který boužel (zase) není vůbec vtipný.
muzz
muzz
18 035 bodů
4
Znám jednu českou rockovou kapelu stejného jména, a ti taky umí být pěkně Našrot :) ...a narozdíl od tohoto filmu, jsou docela dobří :)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Dobře ujetý film tak jako jemu podobné. Chlast, holky a maléry.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Člověk se párkrát zasměje (což se od komedie očekává). Na odreagování stačí. Hvězdička navíc za líbající se hyspánky.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 354 bodů
4
Bylo to zajímavější, když se nesnažili o vtip. O trochu lepší než Projekt X, ale to rozhodně není pochvala...
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Jak je pochcal xD A teď to nemyslím obrazně. Vždy, když se tam objevil Chon, tak to byla prdel. Škoda, že 90% filmu ho jen táhnou a on nedělá vůbec nic. Zbytek herců a celej ten příběh byl totálně na nic. Tohle už jsem viděl miliardakrát a prostě už mě to nebaví. Kdyby to bylo alespoň vtipný, ale ono se tam vlastně vůbec nic nedělo. Upřímně nic jsem od tohoto filmu nečekal a taky jsem nic nedostal. Jen jednoho vtipnýho ťamana, který většinu filmů spí. Nic víc, nic míň.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Není to sice nějak originální příběh, ale už jsem viděl mnohem horší zpracování. Dokonce jsem se velmi bavil, a to díky dobrému humoru. Řekl bych i o vlásek lepší jako Projekt X. Mně se to líbilo, 70% si tento snímek zaslouží.
Fanik
Fanik
3 062 bodů
6
Průměrná komedie o kalení. Je velice zajímavé že se ožral pouze ten čínan za to ti dva byli naprosto v pohodě.