Veronica Mars

70%
Veronica Mars
Vítejte v Neptune - zámožném přímořském městečku L.A. Mocní a bohatí tu mají největší vliv na všechno a všechny a uvnitř toho všeho žije 17 letá Veronica Marsová - dcera bývalého policisty, který přijde o práci poté, co nedokáže vyšetřit vraždu Veroničiny kamarádky a dcery nejvlivnějšího muže města Lilly Kaneové. Rodina se rázem ocitá na okraji společnosti a Veronica spadne mezi společenské vyvrhele. Matka tlak neunesla a utekla a Veronica se tak věnuje tomu jedinému co jí zbylo a co zná - svému otci, škole a práci soukromého očka... Přitom se snaží najít Lillyna skutečného vraha a jméno rodiny očistit.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Není seriál jako seriál a tak je třeba vážit si všech,které mají pořádnou úroveň. Veronica Mars je velmi solidní kriminálka,která se na rozdíl od konkurence nezaměřuje na rutinní vyšetřování a dopadení zločince. Veronica má styl a šmrnc. Její netypické vyšetřovací metody tak dokáží pobavit.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
U mě není pravidlem tento seriál sledovat. Občas ano a to je tak vše. Celkem se na to koukat dá a nenudí.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Prach obyčejný teenage seriál, který se snaží být něco víc stím, že hlavní hrdinka mimochodem krásná Kristen Bell řeší detektivní případy, které se dějí v jejím okolí, ve škole jejím přátelům a známým, kterými se policie určitě nehodlá zabývat. Tohle mi nestačí, strašná nuda, každý díl skoro stejný, pořád dokola, naštěstí je zde celkem slušná hudba a hezké herečky v čele s hlavní představitelkou.

Dodatečné informace

Původní název:
Veronica Mars (více)
  • USA Veronica Mars
  • USA Veronica Mars: A Jovem Espiã
  • USA Вероника Марс
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch