Californication

78%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Hank Moody je David Duchovny a David Duchovny je Hank Moody. Role ve které se David našel a ztvárnil jí přímo dokonale. Vše točí kolem spisovatele Moodyho,který má jeden zásadní problém a to ten,že ho prostě nedokáže udržet v kalhotech a neodpustí si jakoukoli chvilku kdy se může opít,nebo se sjet. Californication není sice zábava pro celou rodinu,ale u dospělého publika sklízí nadšené ovace a to stejné platí i u mne.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
První sérii jsem kdysi poctivě stahoval každý týden, k další se ale dostávám až teď. Sex ve městě pro chlapy, který bych řekl, že na svou dobu byl skoro revoluční. S01 5/5, S02 5/5. _ Třetí se třemi ženskými (jak to ten Hank zvládal) a dost nečekaným závěrem je zase skvělá. S03 5/5._Čtvrtá přináší vzpomínku na první díl v podobě soudu, krásné právničky Gugino a ultimátního Roba Lowa coby filmového Moodyho. S04 4/5._Pátá je zatím nejslabší. Rapper Samuraj, mladá verze Hanka Tyler a Charlieho teen přítelkyně fain, ale už to trochu vaří z vody. Naštěstí závěr mě fakt odrovnal a na šestku se prostě těšit musím. S05 3/5._V šestce už pomalu začíná být vidět, jak se tvůrci opakují. Leze mi na nervy dospělá Becca, Rankl už byl taky v lepší formě, a šílený rocker a Maggie Grace (uff) tuhle sérii nedokáží utáhnout sami. Začíná to jít z kopce. S06 3/5.
Fingon
16 886 bodů
10
Trošku zapracovat na té promiskuitě kterou moc nemusím... ale jinak super, super... (BTW: "While I'm down there, it might be nice to see a hint of pubis. I'm not talking about a huge'70s playboy bush or anything, just something that reminds me that I'm performing cunnilingus on an adult." Pod to se podepisuji a nedávám si ani tu podmínku:-)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Docela ucházející seriál. Ale k dokonalosti mu chybí kousek. Nenudí a vcelku i zabaví.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
6
Update 4.2.2011: První sérii jsem dal pět - dokonale vybroušený seriálový diamant. Po druhé jsem šel s hodnocením níž. Třetí a čtvrtá série jsou definitivně mimo. Temné a sarkastické komentáře i melancholická nálada zmizely a zůstal jakýsi přisprostlý večerníček pro dospělé s vysokým WTF faktorem (zejména Charlie Runkel a jeho sexuální eskapády) a občasným tragickým momentem, který připomíná, jak výborný mělo Caifornication začátek. Duchovny je absolutně výborný, ale jinak... Škoda. (31.1.2012 - pátá série už jen sex and WTF)
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Něco na tom seriálu asi bude, když jsem dokoukal první sérii přes noc. A tím přes noc myslím, že jsem na to koukal od 11:00 do 5:00 ráno. Doteď jsem kvůli tomu seriálu nebyl spát, ale stojí to za to. Aktu X jsem vážně neměl rád a nechápu jak to David udělal, že si mě hned získal. On ten seriál na první pohled není nic extra, ale prostě vás nepustí a musíte koukat pořád dál a dál. Poprvní sérii musím říct, že mě to vážně baví, ale plnej počet tomu zatím nedám. Počkám si až to dokoukám celý. Tak a jde se na druhou sérii. Tu za dnešek určitě zkouknu. Update: Tak druhá série je ještě lepší než ta první. Naprosto jsem si zamiloval kokainovýho šmoulu Marcy a Charieho. Jejich drogový úlety byli skvělý. Dokavaď to Charlie neposral a Marcy mu to nevrátila. Druhá série naprosto luxusní. Jen předposlední díl byl dost smutnej. Nečekal jsem, že se něco takového stane. Jsem zvědavej na další série. Doufám, že se tam ještě objeví Karen, páč nevim jak to bude fungovat bez ní. Jinak Surfařka mi strašně připomíná Debru z Dextra, akorát s většíma přednostma. Hodnocení zvyšuju na 5* a pokud to takhle půjde dál, tak se seriál dostane do mojí topky.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
10
Hank je brutální magnet na průsery. Californication sleduji s přítelkyní (teď už bývalou, přepisovat to nebudu :D), ale kolikrát si říkám jak se jí může líbit tak nehorázně vulgární seriál. Víc než jednou jsem si připadal "pohoršen" i já a to mluvim jak dlaždič :)). II 1. série: 85% II 2. série: 90% II 3. série: 90% II 4. série: 95% II 5. série: 70% II 6. série: 82% II 7. série ?% ll
LucylaEwing
LucylaEwing
519 bodů
9
Hank Moody (David Duchovny se v této roli arogantního archetypu narosto našel) je skutečně největší frajer, kterého můžete v dnešní době na televizních obrazovkách vídat, a jehož příběhy (čti strasti) je slast sledovat. Celé to je naprosto sarkastické, cynické, sexistické, příjemně pravdivé a hlavně neskutečně vtipné a zábavné... tak to mám rád! PS: Becca je vážně největší píča, kterou jsem kdy v jakékoliv seriálu viděl. Nenacházím lepší slova, která by lépe vystihovala můj vztah k této iritujicí postavě! Přesto se ale jedná o jeden z nejlepších seriálů současnosti a současně i o jednu z mých srdcovek, na kterou nedám v žádném případě dopustit. První série: 80% - Druhá série: 90% - Třetí série: 100% - Čtvrtá série: 100%
hakus_129
6 bodů
10
live laught californication. Nejlepsi serial ktery jsem kdy zhledl a asi i zhlednu. Nemam jine slova nez podivejte se a uchovejte tento jedinecny serial budouci generaci.