Kouzlo přítomného okamžiku

68%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Pěkný teenage snímek o klasickém puberťákovi a jeho problémech při přechodu do světa dospělých. Dvojice mladých herců se zhostila svých rolí velmi dobře, snímek je bez zbytečného patosu, či trapnosti, přitom je vlastně silný a zajímavý. Tyto snímky většinou nebývají mým oblíbeným šálkem kávy, ale takhle by to šlo..
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Parádní teenegerská romantika s mega kouzelnou Shailene Woodley. Po třetím zhlédnutí jdu na plnou palbu. 9/10
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Lehce romantický příběh ze života s na konci lehkým nádechem dramatu, který vlastně nikam nevedl. 35%
cjmafia
4 387 bodů
8
Je to zase jeden z těch filmů, který dokazuje, že dnešní teen filmy se dají natočit velice příjemně a inteligentně. Stačí k tomu skvělá herecká dvojice, která se umí doplňovat a dokáže udělat z klišé scénáře skvělý film. Určite se nejedná moc o komedii je to spíše drama s dávkou romantiky, která je upřednostňována spíš v první půlce filmu. Druhá půlka filmu se zaměřuje na "démony", který má každý z nás v jakémkoliv věku. 8/10
Mikik4444
3 898 bodů
10
Tak na to, že mi už nějaký pátek je, jsem tenhle film fakt žral. Hodně dobrý. Zejména pro mladší co hledají sami sebe a ... prostě koukněte na to. Je to fakt dobré to vidět !!!
Argocz
Argocz
478 bodů
8
První polovina je taková klasická romanťárna, ale druhá je mnohem lepší a zajímavější s nějakou myšlenkou. Díky ní dávám 7,5/10.