Doktorka z Dixie

73%

Komentáře a recenze 2

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5.5
Hodnotím pouze první sérii,protože k více dílům jsem se nedopracoval. Hned od prvního dílu mne seriál zaujal. Nechyběl mu humor s nadhledem a příjemná hlavní hrdinka. Rachel Bilson je navíc velmi krásná. Doktorka z Dixie je takovou oddychovou záležitostí,kterou spíše ocení ženské divačky.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
8
Hart of Dixie (u nás 2014 jako Doktorka z Dixie) je vtipný seriál USA z prostředí fiktivního jižanského maloměsta - v seriálu Gulf Coast of Bluebell (zkráceně Bluebell, Alabama). Vysílá se od roku 2011 na americké TV stanici CW. Prozatím jsou odvysílány tři řady (celkem 66 epizod), 16. prosince předpremiérou a od ledna 2015 dalšími epizodami se v USA rozběhla čtvrtá řada. Zoe Hartová (slovní hříčka v titulu Heart/Hart of Dixie - Rachel Bilson) je sympatická vzezřením i vykořeněním - zápletka seriálu stojí a padá s kontrastem New Yorku, odkud doktorka přichází, a jižanského maloměsta Bluebell.
  • skvěle vykreslené figurky (starosta Lavon Hayes - Cress Williams, barman Wade Kinsella - Wilson Bethel, právník George Tucker - Scott Porter, konkurenční doktor Brick Breeland -Tim Matheson a jeho dcera Lemon - Jaime King)
  • vykreslení harmonického občanského soužití (před kterým není úniku)
  • záliba obyvatel Bluebell v různých bizarních festivalech (Koláčový ples-Sweetie Pie Dance, Renesanční slavnost,Slavnost růží, Slavnost obřího sendviče atd.)