Teď a tady

74%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8
Není to první, ani poslední film o mladém člověku, který bojuje a nevyhraje svůj boj se zákeřnou chorobou. Ne vždy se to ale povede takto skvěle. Emoce sice tryskají na všechny strany, ale ne příliš agresivně a prvoplánovitě. Je to natočeno citlivě a s noblesou. Moc pěkný smutný příběh.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Seznam úkolů před smrtí už tady byl v důchodcovském podání (zíív) a teď přichází verze pro teenegery. Asi to není až tak špatný film, navíc má prostě téma, díky kterému se body dávají snadno. Já ale prostě tady napozoroval tolik kýčovitých scén, že už jsem s přibývající stopáží ten Tessin dojemný příběh nemohl brát vůbec vážně. 4/10
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Smutnej film každou minutou, kór když člověk ví, že to dopadne špatně. Výborná Dakota, vše jsem jí věřil, hlavně na konci. Hudba taky stojí za zmínku, určitě o mnoho lepší než u spousty filmů tohoto typu. 78%
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Opravdu příjemné překvapení, film nabitý emocemi bez zbytečného patosu a i s příjemnou dávkou britského humoru, ale přesně tak aby tohle téma nesrazil zase do frašky. Hlavní hrdinka zahrála úžasně, jenže u ostatních mi přišlo, že spíše jen sekundují, chyběla mi zde alespoň jedna výraznější postava navíc. Pěkný film, ale na Lék pro Lorenza nebo Klepání na nebeskou bránu to zdaleka nemá a nevíc závěr mě opravdu nenadchnul.
TerkaCZ
TerkaCZ
354 bodů
6
Moc pěkný film, smutný, ale něco mi tam chybělo. Např. Hvězdy nám nepřály je mnohem lepší
sima-kuranova
11 bodů
Podľa mňa úžasný, skvelý film.. Len ten koniec bol veľmi smutný, dojímaví, trošku som si poplakala. Ale to nevadí. Z toho filmu si berte ponaučenie, užívajte si každú minútu svojho života, nepremárnite nič ani jednu chvíľu, nikdy neviete kedy môžte zomrieť. Mohol skončiť lepšie, verila som až do konca že sa vylieči. Ale čo už..... Ale aj tak veľmi pekný film. Odporúčam pozrieť.