Šmoulové 2

61%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
První byl mil takovou milou a nostalgickou vzpomínkou na mé dětství,ale tento druhý díl spíše celé značce uškodil. Celé je to až příliš infantilní a ukřičené. Laciné a tuctové vtípky ocení možná tak malé děti a rodiče to odtrpí s bolestí hlavy. Filmu by slušelo zkrátit tak o dvacet minut a pak by byl možná i snesitelnější.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Ale jo je to snesitelné. Docela dost. Já se na to prostě koukám jako na animák a pořád je to lepší než animované filmy z Portugalska.
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
0
Další zklamání. Opět ty modrý svině nikdo nezašlápl.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Prvních deset minut jsem si říkal, to zase bude blbůstka, ale pak se to hezky pomalu krásně rozjelo. Vtáhlo mě to do děje a hezky jsem si užíval ten šrumec a jaký to má hezký spád. Po hodině jsem si řekl, tomu musím dát o hvězdičku víc jak jedničce a stalo se. Nemluvě o tom, že to zaujalo i dvouletýho prcka, kterej nevydrží deset minut v klidu a to už je co říct. Písničky ve filmu se mi taky líbily, takže 72%
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
8
"La la la la." Modráskové, Neil Patrick Harris a čaroděj Gargamel ve druhém pokračování šmoulíků. Příběh se soustředí na Šmoulinku a její původ. Kombinace animáku a hraného filmu znovu funguje - všude je modrá a modrá je dobrá, už je to tak. Nejvíc bavil opět mrzout a přijde mi to lepší než jednička. Raja Gosnell odvedl šmoulózní práci. - 80%.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
4.5
Pro děti do osmi let, asi tak nějak, pak už je to těžší pojmout. Otázka je, jestli Princenzny ze mlejna, Šmoulové se musí líbit i dospělým. Myslím, že ano, ale názory malých dětí a starších dětí se na tento film prostě naprosto liší.
RolandBones
RolandBones
3 583 bodů
3.5
Jednička byla infantilní jízda pro děti.Ve dvojce se vlastně nic moc nezměnilo.Jen přibylo pár postav a změnilo se prostředí.Takže komu se líbil předchozí film-hurá do kina.My ostatní si pustíme něco s myšlenkou,třeba Kmotra,Lvího krále nebo něco podobnýho.
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Již jednička tápala po tenkém ledě kvůly
  • Cz dabing
  • humor
  • celkem nic nového
  • příběh
  • průměrnost je vidět hodně
roque
roque
2 923 bodů
8.5
Páni další Šmoulové, no uvidíme, jak tento inzerovaný film dopadne. Jestli to bude good film, nebo totální propadák. Né všechna pokračování se povedou, i když Šmoulové asi moc zkazit ani nemůžou, né?
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Slabší než jednotka,ale na jedno shlédnutí dobré...