Mortal Instruments: Město z kostí

63%
Mortal Instruments: Město z kostí

Zdánlivě obyčejná patnáctiletá Clary (Lily Collins) žije se svou matkou Jocelyn a většinu času tráví s nejlepším kamarádem Simonem (Robert Sheehan). Její život se nenávratně změní ve chvíli, kdy v nočním klubu potká trojici lovců stínů a ona zjistí, že její "zvláštní vize" nejsou divokým výplodem fantazie, ale že skutečně vidí bytosti z jiného světa. Čím to? Je totiž poloviční anděl, což znamená, že je předurčena pro boj se zlem, které běžný smrtelník nemá možnost vidět.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
V rámci možnosti stravitelná variace na Stmívání,které do kin přiláká mraky pubertálních jinochu dychtících po mladých dívkách a slečny zamilované do tandemu Edward - Jacob. Zbytečná fantasy romanťárna,kterých je v posledních letech všude mraky.Celé je to překombinované a nelogické chování hlavních hrdinů jen podporuje zmar nad tímto snímkem.
Pas
Pas
6 225 bodů
1
Blahoslavení chudí duchem Nástroje smrti, no vslutku to dokoukat byla celkem dřina smrtelná. Žánrová patlanina naroubovaná na love story trojúhelník bez rozdílu pohlaví.Upíři, vlkodlaci, démoni si směle rozdávají rány u brány do jiné dimenze jak vystřižene z filmu Hvězdná brána. Lovci stínů , potomci Templářů kteří kdysi ve svaté zemi objevili grál a s ním i anděla co ho naplnil krví a dal jimdlouhověkost, používají svítící propisky kterými si dělají "sexy" tetování jsou modernizovaní čarodějové z Bradavic kteří měli jen pochybné hůlky.Prostoduchý scénář kdy snad jedinou neznámou je dodávání dalších a dalších zbytečných postav na scénu .Počítačové triky spíchnuté někde amatérským spolkem důchodců začínajícím s IT.Herci nesympatiční kdy hlavní lovec stínů je doslova odpudivý element.Adolescentní výtvor bez šarmu a vkusu pro velmi nenáročné publikum kterému stačí trocha popkornu a kérka někde za uchem.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
4
Už od začátku jsem věděl, že si to nezaslouží víc jak 2 hvězdy. Nudná, nic neříkající patlanina.

Dodatečné informace

Původní název:
The Mortal Instruments: City of Bones (více)
  • NSR Mortal Instruments: Město z kostí
  • NSR The Mortal Instruments: City of Bones
  • NSR Caçadores das Sombras: A Cidade dos Ossos
  • NSR Cazadores de Sombras: Ciudad de Hueso
  • NSR Nástroje smrteľníkov: Mesto z kostí
  • NSR Shadowhunters: Città di ossa
Premiéra v ČR:
12. 9. 2013
Země původu:
NSR, USA, Německo
Rozpočet:
60 mil. USD
Tržby:
95,4 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Mortal Instruments: Město z kostí je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch