Arrow

74%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6.5
Od prvních epizod s tím bojuji a stále se nemohu rozhodnout zda mne Arrow baví,nebo se na něj dívám jen z důvodu,že už ho mám rozkoukaný. Svým pojetím mi totiž připomíná Smallvile kde se taktéž vyskytují samí mladí krásní lidé a řeší se zde věci,které podle mne do komiksového světa tak nějak nepatří. Zatím to tedy vidím na 65% a možná to časem přehodnotím.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Hodně dobrý. Základem je silný příběh a nečekané zvraty, kterých má tenhle komiks v zásobě asi dost. Trošku sice mrzí, že se Arrowa nechopil někdo schopnější (Showtime, HBO), ale i tak je Arrow dost návykovou podívanou. __ Tak "nadšení" u třetí série krutě padá, navíc mi jde proti srsti fakt, že všichni z Oliverovy blízkosti se už taky stávají hrdiny proti bezpráví. Kdo tohle sakra napsal? S01-3/5, S02-4/5, S3-2/5
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Poutavý, zajímavý a v poslední době seriál co si zaslouží pozornost. Je však takový nějaký neslaný, nemastný. Trochu větší tempo by mu neuškodilo.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
První série byla jakási jednohubka, takové přípravné kolo. Šlo to, ale nijak velká hitparáda. Poslední díly ale nahodily atmosféru, která byla hodna dotáhnout dokonce a to se povedlo. Druhá série vytřela zrak vším co mohla. Navíc záporák byl opravdu někdo, kdo byl pro hrdinu silný protivník. Jenže temné završení druhé série se stalo úplně duchaprázdné ve třetí řadě. Flashbacky nezajímavé, spíše jen zdržovaly, akce skoro žádná a po pár dílech přestaní koukat. Nevím, jak to je se sérií teď, ale určitě se moc nepohnula. Zůstávám tedy u 75%, jelikož jsem přestal v nejlepším.
avenis
avenis
8 056 bodů
10
Jednoznačně výborný seriál pro ty, kteří a) chtějí vypnout mozek a nechat se unášet pohádkou pro dospělé, b) jsou ženami a líbí se jim Oliverovo cvičení s tyčí "hop nahoru", c) romantiky se zálibou v bojovém umění. Arrow je takový Batman v zeleném a la Robin Hood a zatraceně přitažlivý. Holky jsou s výjimkou Felicity blbky a nebo Xeny. Zbylí chlapi - jak kdo... Ale seriál, jakkoli je jednoduchý, má svůj vývoj a dá se na něj koukat s uspokojením všeho druhu. :)
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Od začátku skvěle zpracovaný seriál. Úžasný herci, který sice vypadaj, jako z vlhkýho snu třináctek, ale opravdu umí hrát a do děje se hodí. Nebyla tam jediná postava, která by neměla přesně stanovenou roli, kterou zvládla na 100%. Hajzlové hrajou hajzly a klaďasové jsou sympatický. Jako obrovskou výhodu beru to, že to není dělaný jako klasickej akční superhrdinskej film nebo seriál, tohle je prostě lidský příběh a jediní co tam je hypersupernadpřirozený jsou ty šípy, který se daj ale vysvětlit bohatstvím Queenových. Strašně mě bavil i vedlejší příběh minulosti Olivera a další vedlejší linky drzé a protivné sestry Speedy (Thea) a dokonce i milostných vztahů mezi Oliverem, Laurel, Tommym a do toho se vmíchala i Helena, prostě vše mě dostalo a plný počet nedávám jen kvůli strohým bitkám, které se dali ohodně vylepšit, ta choreografie vypadá strašně, a kvůli tomu, že si počkám co přinese 2. sezóna. Oblíbené postavy: Oliver, Thea, Diggle, Quentin, Felicity
kubas369
4 086 bodů
4
Viděl jsem asi sedum dílu je to asi málo abych mohl hodnotil celej serial ale pro mě je tohle ztráta času. Moc mě to nevzalo abych dokázal vydržet nějaký ten díl navíc a hlavně je to neuvěřitelná vykrádačka napříč celým spektrem. Jediný na co se tady dá doopravdy koukat jsou festovní baby ale to je fakt málo.
skylark13
skylark13
2 084 bodů
8
Arrow si u mě po druhé sérii 4* udržel, ale těsně, podle mého to je moc dílů na jednu sezonu, tudíž je tam hodně zbytečných a nezajímavých epizod. Určitě se mi nejvíce líbil hlavní padouch Deathstroke a jeho řádění ve Starlingu, v seriálu byla určitá snaha inspirovat se netopýřím kolegou, takže dojde i na nějakou tu ztrátu vedlejších postav i ta choreografie fightů je slušná, ale pořád jde vidět pod jaký kanál seroš spadá a na koho je mířen, na třetí sérku už nejspíš čas obětovat nebudu..
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
6.5
Největší vykrádačka The Dark Knight Rises a Lost (kteří jsou ironicky zmínění hned v první epizodě), kterou kdy kdo spatřil... Okořeněná patosem typickým pro všechna díla CW.