Lásce na stopě

67%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
Příjemná romantická komedie s nádhernou Kate Beckinsale v hlavní roli. Samotný námět osudové lásky se mi zamlouvá a rád bych věřil,že na každého na zemi čeká ideální protějšek. Lásce na stopě tuhle problematiku podává v trochu naivní formě,ale ve výsledku to dobře funguje.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Co vám budu povídat, mám tenhle film celkem rád. Ona je totiž Kate Beckinsale natolik krásná, že mojí představu osudové lásky na první pohled naplňuje do puntíku přesně, a sympaťák John Cusack zase dělá přesně to, co bych za daných okolností vyváděl i já. Ale celý příběh je zároveň tak nelogický a šíleně naivní, že nelze plně podlehnout pouze půvabným estetickým vjemům a udělit vyšší hodnocení, i když bych opravdu rád..
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Osudové, podmanivé a hlavně naprosto kouzelné. Jak moc nemusím náhodu ve filmech, zde jí dávám volný průběh a vychutnám si tu poetiku "vyšší moci", kdy člověk přetrpí i klišé.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6
Jonathan a Sara se potkají, na první pohled pochopí, že ten druhý je ten pravý, ale zas se rozejdou, protože znamení tomu nepřejí. Jeden podepíše knížku, druhý bankovku a čekají, jestli se zas někdy najdou. A ono nakonec kupodivu jo (tohle se fakt asi nedá označit jako spoiler...;-), takže je to romantika jak blázen. Ale tedy bojím se, že kdyby všichni na světě jen čekali na znamení před čímkoli, co udělají, tak by nikdo nedělal nic. Což mi na jinak sympaticky obsazené romantické komedii trochu vadí.