Bulšit

48%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4.5
Na to,že Bulšit už patří do nové vlny parodií si vede ještě velmi dobře. Už to sice začíná být místy hodně trapné a fekální,ale stále je to i také hodně vtipné. Hned úvodní scéna je parádní. Za pozornost stojí i role pro Kapitána Ameriku - Chrise Evanse,který by si před 16 lety zahrál nejspíš opravdu ve všem.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Párkrát jsem se zasmál, jinak povětšinou tupě zíral vedle do zdi. Dám dvě hvězdy, asi i z dobré nálady.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Ani se mi nechce věřit, že jsem na tohle byl kdysi v kině. Tehdy jsem se zabavil tím, že jsem počítal počet parodovaných filmů...Teď o 9 let později jsem už jen počítal, kolik zbývá minut do konce. Nenáročné okolí v práci se smálo u každé scénky a já jen křivil hubu a kroutil hlavou nad tím, jak málo stačí dnešní " tuzemské mládeži" ke spokojenosti. Český překlad je jedním velkým spoilerem....
Fingon
16 886 bodů
2
Správně to říká originální název filmu: už žádnou teenagerskou komedii. Ještě lépe to komentuje onen učitel, než jej utopí hromada sra*ek. Bulšit se bůhvíproč snaží parodovat všechny možné i nemožné filmy tohoto žánru. Ach jo. Prostě, na úvodní scény z Něco na té Mary je nikdo nemá.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Humorné, chvílemi trapné ale pobavil jsem se.
Klajnik
Klajnik
8 503 bodů
4
Je to 00s teenage sračka, ale taky produkt svojí doby. Půlka vtipů relativně funguje, druhá ne. Nejsem k těmhle filmům tolik kritickej. Na posezení s kámošema u hůla docela dobrej materiál. Mají holt své místo tyhle Teen Movies (American pie, Eurotrip, Scary Movie...)
winetach
winetach
1 927 bodů
6
Nebolo to až také trápne ako sa zdalo na prvý pohľad...
Duffman97
Duffman97
1 610 bodů
10
Tady se to zase hemží sucharama,kteří si stěžují na to že je film blbost.Jenže pokud jste si nevšimli,tak je film parodie.A parodie staví na blbostech.Já se bavil jako už dlouho ne.
Cortyx
1 571 bodů
6
pro me je to parodie u ktere jsem se dost nasmal a tak jsem se k tomu jiz stavel pred tim nez jsem se na nic zacal divat,opravdu se neda vubec polemizovat na nejakymi hereckymi ci reziserskymi vykony. Oddychovka.
Izmo1_2_3_
Izmo1_2_3_
1 157 bodů
0
Tenhle film měli správně pojmenovat, Varování: Tenhle film je opravdu bulšit, ale když se název jmenuje doopravdy Bulšit tak jsem si říkal že to možná nebude takovej bulšit jak je hodnocení na ČSFD ale ten název tak aji ty recenze jsem měl brát asi vážně protože tohle bylo opravdu bulšit, režisér nás chce psychicky tak i fyzicky zabít protože jestli tohle režisér myslel vážně tak to je mi opravdu líto těch postav které hráli v tom filmu a jestli jim to připadalo v pořádku tak tohle je asi očividně normální věc na střední tak i na vysoké, na škole je opravdu normální jako třeba například kdy vám leze ze stropu záchod který už někdo použil nebo taky třeba kdy banda kluků mluví o tom co každej kluk ví co kluci mluví o tom co neví co říkat ve chvíli, teda aspoň jsem se to dozvěděl u tomhle filmu který to jasně naznačuje, opravdu si nemyslím že by každej kluk chtěl mluvil o tom samí minule, NORMÁLNÍ ČLOVĚK: Ale holky jsou velmy citlivý vole, ty nechtějí jenom ehm, oni chtějí lásku. Zasmál jsem se jenom jednou a to na konci filmu ale až na konci k tomu ještě dokonce s takovýmle humor u tohohle filmu, takhle komedie nefunguje k tomu ještě dokonce abych tomuhle dal jednu hvězdičku za snahu v komedie nebo jednu hvězdičku za dojemné momenty tak ty jsou dobré jenom na konci filmu ale to je hodně pozdě, jinak hodnotím: Postavy 0/10 Příběh 0/10 Komedie 0/10 Celkově hodnotím odpad! 0/10