Policajtka

53%
Policajtka
Plakát traileru

Chicagská policistka Sharon (Jennifer Lopez) se při pronásledování zločince dostane do smrtelně nebezpečné situace. Dílem šťastné náhody jí pomůže neznámý muž (Jim Caviezel), který vraha odzbrojí a zachrání Sharon život. Bylo Catchovo nečekané zjevení v pravou chvíli skutečně jen dílem příznivé souhry náhod, nebo šlo o osudový záměr? Sharon a Catch se totiž už jednou setkali a to za velmi dramatických okolností. Policistku a jejího zachránce záhy spojí citový vztah, ve kterém se společně pokusí vyrovnat s temnými tajemstvími své minulosti.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Nebylo to zas tak zlé jak jsem očekával,ale žádná pecka to také nebyl. Snímek jsem shlédl hlavně kvůli Jennifer Lopez,která to zvládla kupodivu dobře. Mandoki to podle mne nevzal za správný konec a proto snímek občas působí nesourodým a rozpačitým dojmem.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Unylá romantika s nepříliš zajímavou zápletkou. Caviezel se pořád tváří strašně tajemně a člověk tak aspoň trochu doufá, že by ta pointa mohla být trošku zajímavější a mystérioznější, ale nic takového se boužel nestane.

Dodatečné informace

Původní název:
Angel Eyes (více)
  • USA Policajtka
  • USA Angel Eyes
Premiéra v ČR:
7. 2. 2002
Země původu:
USA
Rozpočet:
53 mil. USD
Tržby:
29,7 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění