Chyťte zloděje

71%
Chyťte zloděje
Plakát traileru

Film Alfréda Hitchcocka. Americký lupič šperků John Robie přezdívaný Kočka (Cary Grant) už skončil se zlodějským životem a spokojeně žije na francouzské Riviéře v Cannes. Jenže najednou se objeví loupeže páchané přesně jeho stylem. Všichni podezřívají jeho. Nejen policie, ale i jeho bývalí kumpáni a i účastníci francouzského odboje, se kterými se zná z války. John pochopí, že podezření ho zbaví jen to, odhalí-li pravého zloděje sám. Využije k tomu bohatou americkou dámu Jessie Stevensovou (Jessie Royce Landisová) a její šperky. Všechno ještě komplikuje dcera americké dámy Frances (Grace Kellyová), která o něj projevuje až nezdravý zájem.




Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Moc hezké prostřední, poklidné tempo, ale právě to poklidné tempo začne brzy nudit. Jemná romantická komedie natočena v překrásném prostředí je spíše pohodovkou, ze které jsem si žádný zážitek neodnesl. Dobré obsazení, scénář má potenciál, ale dle mého nebyl využit. 60%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ech? Hitchovy odlehčené snímky na mě zatím vůbec nezapůsobily (Trouble with Harry). Ospale působící Grant po boku krásné Grace Kelly v ospalém příběhu o tom, kterak zloděj křičí "chyťte zloděje". Hitch neHitch, tohle byla vážně nuda. 4.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
9
Půvabná a stylová komedie s výborným ústředním párem Cary Grantem a Grace Kelly je přesně to, proč mám tak rád filmy Alfreda Hitchcocka - nápaditě natočený film, rychlý a důsledný děj, úžasné kostýmy, fantastická hudba, břitké dialogy a všudypřítomné napětí. Tenhle film mě baví.

Dodatečné informace

Původní název:
Chyťte zlodeja (více)
  • USA Chyťte zloděje
  • USA Chyťte zlodeja
Země původu:
USA
Rozpočet:
2,5 mil. USD
Tržby:
8,75 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Chyťte zloděje je dostupný s českými titulky

Powered byJustWatch