Potíže s Harrym

70%
Potíže s Harrym
Plakát traileru

Jakéže jsou Potíže s Harrym? Faktem je, že Harry je mrtev, ale přestože tato skutečnost nikomu příliš nevadí, všichni se cítí být vinni. Poté, co je s typickým Hitchcockovským humorem tělo několikrát vykopáno a milostné vztahy mezi hlavními postavami se rozhoří, pravá příčina smrti je odhalena a s Harrym už potíže nikdo nemá. Film nabízí příjemnou zábavu a mnohé překvapí svou odlišností od děl, na která jsme od tohoto mistra napětí zvyklí.




hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Dost zvláštní Hitch v komedii, která boužel příliš nebaví, navíc ani nějakým napětím zrovna snímek neoplývá. Od Hitche jsem určitě čekal víc...4,5/10
Fingon
16 886 bodů
8
70%. Původně jsem chtěl dát míň, ale krásně absurdní dialogy Forsytha se Shirley mě přesvědčily, že mám dát tohle. Je to pomalejší, ale už jsem viděl pár Hitchcockových filmů, které byly slabší než tenhle.
avenis
avenis
7 963 bodů
9
Starý kapitán se domnívá, že při lovu nešťastnou náhodou zabil náhodného kolemjdoucího (Harry) a mrtvolu ukryje. Harry je poté třikrát vykopán a opět zakopán… Jeden z Hitchcockův nejoblíbenějších filmů. (A z mých rovněž.) AH bylo 56 let. (2014)

Dodatečné informace

Původní název:
Potíže s Harrym (více)
  • USA Potíže s Harrym
  • USA Problémy s Harrym
Země původu:
USA
Rozpočet:
1,2 mil. USD
Tržby:
7 mil. USD (celosvětově)