Would You Rather

65%
Would You Rather
Plakát traileru
Bratr Iris (Brittany Snow) potřebuje okamžitou transplantaci kostní dřeně, na jejíž úhradu její finanční příjmy nestačí. Východisko z nelehké situace nabízí Lambrick Foundation, rodinná firma, která chce pomoci. Jediné, co je třeba udělat, je v průběhu jednoho večera se spolu s dalšími sedmi účastníky účastnit hry na jejich honosném sídle a vybrat si mezi volbou A nebo B. K rozhodnutí je určené pouze několik sekund a bud ‚budou držet všichni společně jako tým, nebo postupně eliminovat jeden druhého. Nicméně jaké jsou skutečné možnosti? Je tato hra o tom, aby si soutěžící pomáhali, nebo se postupnou eliminací ostatních probojovali k vítěznému konci?



Pete69
Pete69
29 851 bodů
8
Není to nic nového, psychopati hrají hru s lidskými životy. Would you Rether je tak jednoduše natočený, že to prostě funguje skvěle a hodina a půl uteče, jako voda, klidně bych to vydržel o dvě kola déle ( sledovat ). Film není pro slabé povahy, mě osobně také nejednou přeběhl mráz po zádech.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Ten jednoduchý koncept funguje po celou dobu perfektně - vůbec nevadí, že chybí nějaký tematický nebo myšlenkový přesah, protože je to stejně satira jako řemen, která na hororovém vztahu mezi lovci a oběťmi staví o dost explicitněji, než je zvykem. Ze hry není úniku a naštěstí je dostatečně vtahující a gradovaná, abychom s postavami bez obtíží vydrželi až do konce. Psychologie je samozřejmě z lacinějšího soudku, ale sám sebe jsem si do té situace často projektoval a zkrátka nemohu říci, že by tvůrci mou představivost a zúčastněnost v jakémkoli bodě nějak urazili. Takhle má vypadat levný komorní horor.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Úžasná psychologická chuťovka, která má jednu podstatnou chybu. A to tu, že je od začátku dělaná jako příběh jedný postavy, což je pěkně na hovno, protože už od začátku víte, kdo postoupí nejdál..... Škoda těch hluchejch míst ve filmu. Hlavně část s negříkem, která tam byla ale totálně zbytečná, ale zase musim říct, že tohle jsem opravdu nečekal. Strašně mě potěšila účast Sashy Grey, která dokonce neumřela jako první, takže jsem se mohl kochat dýl jak 20 minut. Její styl hry byl nejlepší a je škoda, že byla eliminovaná tak nudně. Hrála pořádnou svini, což jí vážně šlo a strašně jsem jí žral. Ale co mě potěšilo ze všeho nejvíc je ten závěr, kterej je vážně pěkně posranej pro hlavní postavu. To nechceš.

Dodatečné informace

Původní název:
Would You Rather (více)
  • USA Would You Rather
  • USA A játék
  • USA Da li bi radije...
  • USA Tödliches Spiel - Would You Rather
  • USA Чтo бы вы сделали...
  • USA Що б ви зробили
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění