Go On

70%
Go On
Go On

Ryan King (Matthew King) je úspěšný sportovní komentátor, jemuž tragicky zemřela žena. Aby se Ryan mohl dál věnovat práci, musí podstoupít sérii skupinových terapeutických sezení, které mu mají pomoci vyrovnat se se smutkem. Háček je v tom, že Ryan je sarkastický egomaniak, který si žádný smutek nepřipouští.





hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Hodnocení po 3 dílech. Takový zázrak jako svého času Community nebo loňské 2 Broke Girls to nebude ani v nejmenším. Jen další průměrný sitcom, kterých každý rok vznikne víc než je zdrávo.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8
Byl by z toho další seriál z mnoha na téma "necitelný idiot musí vycházet s lidmi, kteří mu mají pomoci pookřát". Nezvyklý je základ o mrtvé manželce, který se prvních pár dílů zdá téměř nadbytečný a seriál ve svých počátcích až příliš tlačí na pilu humoru. Pak se ale přidá na dramatu a vše dokonale vygraduje scénami, ve kterých se hrdinovi jeho mrtvá manželka zjeví. Těch několik málo intermezz má v sobě tolik pravd a intimity, že mi to celý seriál posunulo o dobrých 10% výše (i proto, že díky nim dostává hlavní postava ohromný šmrnc). Perry se našel a Go On určitě patří mezi to lepší z letošní nabídky.
winetach
winetach
1 927 bodů
8
Veľmi svieži seriál so zaujímavými postavami, na ktoré som si však dlhšiu dobu zvykal, ale potom to už šlo.. škoda, že ho zrušili po prvej sérií

Dodatečné informace

Původní název:
Go On (více)
  • USA Go On
  • USA Csoportban marad
  • USA Elu läheb edasi
  • USA Go On: Seguindo em Frente
  • USA Ryhmäterapian tarpeessa
  • USA На старт!
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění