Grimm

76%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Ano,vážně je to strašná splácanina,která míchá všechny možné žánry a seriály dohromady. V první sérii navíc tvůrci využívají spojitosti s příběhy od bratrů Grimmů od které však později odstoupí. Jenže ono je to ve výsledku prostě hrozně zábavné a napínavé.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Parádní tvorové, perfektní seriál co umí upoutat. Vkusné příběhy a celkové tempo i akce.
Pas
Pas
6 225 bodů
2.5
Seriálový propletenec žánrů od krimi přes mystery až po sitcom který si dal za cíl seznámit diváky s různými legendami,mýty nebo rovnou báchorkami.Nosným tématem je zjištění , že na naší planetě žijí různé přízraky a tvorové kteří mají lidskou podobu která však fakticky slouží jenom jako maska či kamufláž (Wesseni/Hexenbist/atd) a pak je zde skupina lidí se schopnostmi je vidět v jejich pravé podobě a hubit je (Grimmové).Když k této rozličné partě podivných tvorů přidají tvůrci i téma spikleneckých teorií, naroubují na to svobodné zednáře, Templáře se snahou to proložit New World Order vyjde z toho zvláštní "mišmaš" kdy mnohé minority nejen v USA asi netuší (divák rovněž) oč vlastně jde. Očekávat tedy nějaké logické rešení nebo jednání postav je sci-fi do které seriál ,možná nechtěně, taky nakoukne.Samotné zpracování jednotlivých epizod je rozdílné ,jedny jsou koukatelné i zajímavé ty jiné už méně a pak je tady naprostý brak nejen technickým provedením masek ale i dějem. Seriál svou rozsáhlostí nakonec dojíždí na tradiční bolest těchto dlouhodobých projektů což je syndrom telenovely, kdy herci mají smlouvy a tak se neustále vracejí i když už byli na onom světě , různě si mění identitu a hlavně žvaní.Bez zajímavosti není ani fakt, že Portland ve státě Oregon nezná sníh i když řada dílů se odehrává v zimním období nebo rovnou o Vánocích,ale zase je centrem všech bubáků z celého multikulturního světa...Na jedno kouknutí budiž , jsou i horší projekty.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Ono to neni špatný, akorát je to až moc pohádkový a to mi prostě nesedí. Ale obdivuju, jak pořád vytvářej a vymejšlej ty nový příšerky. Nějaký ty příšery jsou totálně absurdní ale aspon to je někdy i sranda, i když neúmyslná. Čistej průměr. Neni to nic extra, ale házet to hned do by byla blbost. Koukat se na to dalo a některé díly jsou vážně povedené. Bohužel je to díl od dílu. Ale těch 60% si to zaslouží.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
10
Nejlepší seriál, který jsem viděl. Opravdu originalita mu nechzbí, je to vážně až na pár dílů opravdu krimi (6. série už ne). Líbí se mí royvíjení několika odlišných, ale podstatných příběhů najednou s bonusovou výplní dílu o nějaké to vzšetřování a doyvídání se více věcí o Nickovi. Škoda, že už skončil :(
Nevka
Nevka
1 503 bodů
8
Bezvadný seriál! Jako jeden z mála má opravdu stále stoupající tendenci a u posledního dvojdílu páté série jsem málem ani nedutal. Bylo to dokonalé a v rámci televizních seriálů naprosto nevídané. Škoda je, že šestou sérií se s námi Grimm rozloučil. Bylo to však nezapomenutelné a za tento počin jsem opravdu moc rád.
Hunter1
Hunter1
27 bodů
10
jeden z nejlepších seriálu co jsem viděl, pamatuju si jak jsem na coolu každý týden vyhlížel další epizodu a čekal co se bude dít dál,postavy jsou super, jejich vývoj též,příběh taky bomba takže pokud máte rádi krimi a mysteriózní příběhy tak neváhejte a běžte si to pustit.