Zvíře

50%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Světe div se já se u této komedie velmi dobře pobavil. Samotná myšlenka filmu je praštěná a tak šílená,že prostě musí pobavit. Rob Schneider se svým typicky dutým výrazem baví vždy když se ukáže na scéně a John C. McGinley mu dobře sekunduje. Schválně kdo si všiml Adama Sandlera v davu?
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
9
Co se stane s člověkem, kterému byly po autonehodě transplantovány orgány z různých zvířat? Získá tak nejen jejich charakter, ale i pudy. A s takovým člověkem se začnou dít věci vskutku nevídané. Bláznivá komedie s Robem Schneidrem přesahující možnosti rozumového chápání. Nápad je to zajímavý a o to víc zajímavě natočený. Rob se tu po herecké stránce opět vyřádil dosytosti. Napodobování zvířat není nic jednoduchého, avšak Rob si s tím poradil s vervou sobě vlastní a tak snímek právě v těchto věcech nejvíce pobaví. Nakonec, na tom je celá koncepce stavěná. Komediální (zvířecí) ztřeštěnosti a bláznovství je však nad rámec romantického příběhu, kde si asi taktéž nejeden divák řekne, že ta holka to se zvířaty sice myslí dobře, ale jinak asi také nebude zcela normální. Ano, celé je to hloupé, ale to je základ každé komedie a pro ty bláznivé to platí dvojnásob.
Fingon
16 886 bodů
4
Po shlédnutí tohoto snímku chápu jeden z dílů z poslední (tuším) série South Parku (jak Kenny umřel a jeho duše obtěžovala Cartmana, letěli kvůli tomu do Skotska atd. atd. Rob Schneider je Kenny... aha, tak Rob Schneider je Zvíře. Nevím, jestli to bylo mou dobrou náladou, ale jako vyprošťovák po dlouhé noci to není špatné...
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Nemůžu si pomoct, ale ten rasistickej černoch mě fakt baví:)
Mikik4444
3 907 bodů
8
No super blbovinka, klasický Rob ve všech komediích co hrál ale ta Colleen, nádherná to bytost !
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Slabší průměr,ale občas pobaví.Dávám 50 procent.
beseda
beseda
1 931 bodů
1.5
Jedna hvězda za černocha ;-) (hlášky) .. jinak děs.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9.5
Zase komedie která pobaví.
Blueknight
376 bodů
9
Příspěvek obsahuje spoiler!