Profesor v ringu

65%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7
Boom! Here comes the Boom! Ready or not, here comes the boys from the South Boom! Here comes the Boom! Ready or not, How you like me now? Takovou písničku bych si rozhodně taky vybral,abych zastrašil soupeře. Kevin James jako učitel biologie pro záchranu hudebního kroužku udělá opravdu mnoho. Rozhodně se jedná o velmi povedenou komedii okořeněnou o ultimátní zápasy. Samozřejmě jsou ve filmu určité klišé,ale s tím se u tohoto filmu tak nějak počítá.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Coracimu to s Jamesem v Zookepeerovi ještě celkem vyšlo, ale tahle variace na Warriora už byla prostě trošku mimo. James je ale frajer, jak se na tuhle roli ve svých letech dokázal připravit. Takže i proto zamrzí, že ten scénář prostě nebyl zábavnější, protože bojové scény byly překvapivě výborné. 4.5/10
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
tym okolo adama sandlera sa rozhodol nakrutit remake warriora, ale akosi zabudol pridat na humore takze ide v podstate dalsiu nemastnu neslanu kevin jamesovku plnu klise a moralizovania s par vtipmi (ktore casto balancuju na hranici nechutnosti) od brakotvorcu coraciho, ale treba uznat ze akcne sceny su dobre tak ak by to frank skusil namiesto komedie v akcnom filme mozno by sa na to dalo pozerat...
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Hodně dobrej filmeček, hlavně dobrej tím jak je originální. Nejde ani o to chlámat se pod stolem, vtipných scén je tam tak průměrně, ale hlavní pointu filmu umístit do arény zápasníků a ještě té nejprestižnější soutěže, to chce odvahu. Klobouk dolu za herecko-bojový výkon lehce druhořadého herce jako je Kevin James, hlavně ve final fightu. A výtka na závěr, občas zbytečná omáčka.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Docela průměrná oddychovka na jedno shlédnutí. Teda když pominu, že tak trochu vykrádá Warriora. Kevin James na sobě hodně máknul a šlo to dost vidět. A navíc "Boom" od mojí oblíbené skupiny P.O.D. hrozně potěšila, takže další malé, ale významné plus.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Typická americká komedie s primitivním dějem a příjemnými herci. Jestli to mělo být něco jako warrior, tak se to moc nepovedlo a s warriorem to má hodně málo společného. Vlastně jenom to UFC (MMA) a dejme tomu poslední zápas ale to jen v některých částech. Ale od této komedie jsem čekal pouze příjemnou zábavu na úterní večer a to jsem i dostal. 60%
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Byl jsem nějakej na měkko, takže se mi to fakt dost líbilo + jsem se skvěle bavil. 74%
Žralok
Žralok
4 087 bodů
8
Vezměte námět z prvního Rockyho a Warriora. Smíchejte to dohromady a dochuťte nenáročnou komedií. Výsledek bude vypadat nějak takhle. Pěkná oddychovka která má silný i trošku slabší momenty. Ale s hlavními hrdiny budete jejich příběh prožívat. Především ale neočekávejte nějaký hluboký poselství. Jedná se především o oddychovou komedii. Učitel biologie se rozhodne pomoci kolegovi sehnat finance aby mohl dál učit hudebku. Situace si vyžádá že začne zápasit v MMA. Nemá absolutně žádné ambice na vítězství. Ví že nemá šanci vyhrát. Nebo má ?
007
007
60 bodů
5.5
Pohodové dílko, u kterého jsem se několikrát opravdu zasmál. Trochu škoda konce, kdy už to autor s tou kýčovitostí přehnal.