Zpátky ve hře

69%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8
Sem tam mám potřebu si pustit nějaký film s romantickou tématikou a v tomto případě jsem sáhl po výborném snímku,který si rozhodně zaslouží více pozornosti. Vždyť hlavní herecké trio Eastwood - Adams - Timberlake hrají na výbornou a po celou dobu filmu udrželi mou pozornost - což je někdy vážně těžké.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Rodinné drama nadprůměrné, sportovní film dobrý, romantická stránka velmi slabá. Já nevím, film na mě neudělal velký dojem. Bez Clinta by to mohli doslova zabalit. Spousta klišé, troška humoru a nižší hodnocení dávám zejména kvůli neskutečně přeslazenému multihappyendu, který mě dorazil.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Klasická story plná klišé, ale celkem fain se na ni kouká. Lorenz by mohl být nový Eastwood._Po druhém zhlédnutí musím vpálit i tu čtvrtou hvězdu. Tenhle snímek má fakt něco do sebe.7.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Dost dobře nechápu ty odsuzující kritiky, když tenhle film vůbec není špatnej a myslím, že má časem určitě slušně nakročeno k televizní trvalce. Samozřejmě, že už jsme to viděli vlastně mnohokrát, ale takový už je život. V tomto případě nejde o to ani co, ale spíš jak a trio Eastwood, Adams a Timberlake vaši pozornost učitě udrží.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
asi budem jednym z mala ale trouble ma vobec neoslovilo... za prve nechapem preco si clint vybral prave tento scenar ako navrat na velke platno, dej je za zbytocne melodramaticky a predvidatelny (co mi treba u million dollar baby nevadilo) az mi to bolo otravne... je vynikajuce ze clint je spat a uplne skvele vystihol postavu stareho "brucouna" ktora mu sedi uz niekolko rokov (uplne mi staci ak clint prizmury oci, zacedi nieco medzi zuby a vrtim sa blahom), zvysok osadenstva nestoji za vela (hlavne preto lebo nemaju co hrat okrem klisovych karikatur) mozno az na sympatickeho johna goodmana v ulohe clintovho partaka... lorenz dost odpozeral od eastwooda rezisera (produkoval mu niekolko filmov), ale sam do filmu nedal nic co by malo nejaku myslienku alebo slusny rezisersky napad, tak som miestamy az pri dvojhodinovej dlzke trpel... dost velka skoda lebo od navratu stareho majstra som dost ocakaval...
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
7
Brutálně sentimentální kalkul bez jediného vlastního vkladu, ale řemeslně bezchybný a s výbornými herci, kteří zvládají prodat i ty nejlacinější fráze. Nehrát v tom veterán Clint Eastwood, který má stejně jako Tommy Lee Jones nevrlé staříky jedinečným způsobem v malíku, asi by se Zpátky ve hře rozpadlo v nekoukatelný prach. Drsný Harry to ale táhne s takovou hereckou jistotou, až jsem si po celou dobu tuhle doslovně vyplněnou hollywoodskou pohádku vlastně slušně užíval.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Baseball moc nemusím, takže mě to moc nezaujalo. Clint je ale dobrej jako vždy, drsoň jak má být. Až na posledních pár minut celkem nuda. 43%
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8
Tenhle film má všechno. Originální příběh, milé obsazení, trošku romantiky, ale hlavně vynikajícího "grantorinovského" Clinta, který je i přes svůj požehnaný věk naprosto skvělí. Také Robert Lorenz odvedl dobrou práci, hlavně když si uvědomím, že to je jeho filmový debut.
kubas369
4 086 bodů
6
Neurazí ale táké bohužel nenadchne na Eastwooda posledních let to končí až moc velkým happy endem.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
8.5
Film kde Eastwood opět předvede svůj herecký talent se špetkou sobectví. Tento film, tak trochu dokazuje, že kolektivní sporty mohou být celosvětová droga, ale zároveň silný způsob diskriminace, ale to je vedlejší. Scénář někdy trochu zmatený, ale jinak asi bezchybný. Hezké herecké výkony na břehu Adams a i Timberlake. Eastwood opět jako sportovní guru z Million Dollar Baby a sobecký dědek z Gran Torina. Možná, trochu lepší varianta v případě Eastwoodově podílu na režii. Celkově vzato, další film, který očekáváním v podstatě nezklamal.