Jedlíci aneb Sto kilo lásky

25%
Jedlíci aneb Sto kilo lásky
Plakát traileru

Do právě otevřeného „hubnoucího“ sanatoria se sjíždějí pacienti s cílem zhubnout. A i když každý z nich k tomu má jiný důvod, všichni tu teď pod dohledem asketického primáře podstupují nejroztodivnější procedury a cvičení, to vše navíc bez jídla, alkoholu a sexu. Tím se pro většinu z nich pobyt v sanatoriu stává noční můrou.  Hrdinové Jedlíků jsou romantičtí i pošetilí, vtipní i dojemní, žádný z nich nepostrádá smysl humor. Všichni jsou vedeni láskou – k lidem, věcem, práci, a samozřejmě k jídlu – a každý z nich ji také nakonec najde. Jak už to prostě v dobrých filmech bývá. (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0
Tomáš Magnusek je opravdu zajímavý úkaz,protože dokázal být naráz nejhorším hercem,scénáristou a režisérem. To si zaslouží obdiv. S každým svým počinem jde kvalitou dolů,ale on stále točí. Už jeho Bastardi jsou na hraně dobrého vkusu a Jedlíci tu mez ani nepřelezli. Jeden z nejhorších filmů co jsem kdy viděl a moc nerozumím tomu kdo to pustil do kin. Nezáživné a tupé,rozhodně nikomu nedoporučuji.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
0.5
Sto kilo amatérismu, neumětelství a těžkopádnosti. U každého filmu Tomáše Magnuska si říkám, že horší už to nebude, protože to nejde - a hle, ono to jde. Nepochopím, kde na další a další filmy bere peníze (asi ho sponzoruje nějaký úchylný milionář) a jak se mu daří angažovat mezi svou obvyklou třetiligovou skvadru i slušné herce (zde Ilja Racek!), ale ať mu tam hraje kdokoliv, úroveň filmu nepozvedne ani o píď. Ani zde.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
0.5
Jde o zoufalý pokus o komedii, který s uměním nemá vůbec nic společného a s humorem jakbysmet.Filmová kritička Mirka Spáčilová nemá zrovna mezi filmovými diváky velkou oblibu. Ale řekla bych, že to velice trefně vystihla, když napsala, že jde o "sto kilo neumětelství"! Přesně tak! Je to i můj názor. Příběh se motá v kruhu, nikam nevede, nic neřeší. Jednotlivé scény a dialogy nemají žádný smysl, scénář je vyloženě špatný. Přečetla jsem si, že "za kameru se postavil tehdy teprve osmnáctiletý nadějný student tohoto odvětví, Matěj Brothánek". No, jestli je vážně nadějný, tak to tedy nevzal zrovna za moc dobrý začátek.

Dodatečné informace

Původní název:
Jedlíci aneb Sto kilo lásky (více)
  • Česká republika Jedlíci aneb Sto kilo lásky
Premiéra v ČR:
2. 5. 2013
Distributor:
Magnusfilm
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch