Černé zrcadlo

85%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8.5
Seriál má jednu zásadní vlastnost, která může mít jak pozitivní, tak i negativní dopad na hodnocení. Tím je rozdělení epizod, nebo-li, že každá obsahuje samostatný příběh. Jde tedy pouze o to, jak vás daná epizoda osloví. Z mého hodnocení tudíž patrné, že já jsem se chytil ihned a až do konce jsem hltal, co si na mě tvůrci připravili. Proto je hodnocení možná trochu zavádějící, protože zde by nebylo od věci, hodnotit každou epizodu zvlášť, což ale vůbec nevadí, protože zatím jsem byl spokojen všude.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
9
Naprosté nadšení! Vedlejší účinky technologického pokroku si nikdo z nás neuvědomuje a zde je dostáváme ve velkých porcích. Navíc je seriál nejen pestrý, ale tvůrci si dali záležet i na detailech. Dostal jsem hafo podnětů k přemýšlení a to mám moc rád. 10% dolů za první příběh, který jsem asi nepochopil a nemá nic společné se zbytkem seriálu jak obsahově, tak zaměřením. Je to škoda.
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
9.5
Tento seriál se skládá z jednotlivých epizod, které nemají nic společného, snad kromě šoku, který ve vás zanechají. Úchvatné příběhy, které berou za srdce, romantické i brutální. Ukazuje svět, jaký by mohl být v budoucnu. Po každém dílu bychom se měli zamyslet.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 247 bodů
8.5
Naprostá vynikající a bohužel i reálná,zlověstná vize toho,jak nás technologie začínají pohlcovat, bohužel.kazdopadne každý díl seriálu má svoji vlastní dějovou linku,tzn.ze ne každému může sednout další a další díl,pro mě byla většina opravdu skvělých a děsivých zaroven
Vurhor
Vurhor
2 021 bodů
9.5
Abych se u nějakého seriálu psychicky připravoval před každou epizodou, to se mi věru moc často nestává. U Black Mirror ovšem není jiná možnost. Tahle satirická série na dnešní moderní společnost velice chytře, kuriózně a často dost děsivě zachycuje, kam vůbec to naše lidstvo 21. století se svou modernizací může zajít. Snad každý díl je svou bizarní zápletkou a jejím průběhem nesmírně zajímavý, ovšem nelze opomenout ten fakt, že je to téměř pokaždé dost depresivní, temný a znepokojující. Silně NEdoporučuju si pouštět víc než 2,3 epizody za sebou, člověk pak může padnout do menší depky. Takovéhle kouzlo, které má Black Mirror, se opravdu jen tak nevidí - po konci každé epizody se vám uleví, ale zároveň chcete vidět víc. Vynikající.
6thSun
1 153 bodů
8
I.SÉRIE: I. díl: 95% II. díl: 70% III. díl: 80% /// II. SÉRIE: I. díl: 65% II. díl: 70% III. díl: 75%
Veronika Rada
Veronika Rada
915 bodů
10
Skvělý seriál. Každý díl je něčím šokující.
kijifa
kijifa
335 bodů
9.5
Technologické a společenské hrozby dotažené až do té nejextrémnější, místy absurdní, podoby. Neskutečně baví a přivádí na otázku, může to tak jednou být? Novodobé pojetí příběhů ve stylu 1984.
Danoß
Danoß
298 bodů
10
Dokonalý seriál ukazující zákoutí lidské mysli teď i v budoucnu. Propojení jednotlivých dílů nečekejte. Ale stojí za zhlédnutí
Profilová fotka
Smazaný uživatel
147 bodů
8
Když originál,tak origimál každý díl a můžeze se dívat na přeskáčku, jak zrovna chcete. Neřílám, že si zapamatujete všechny díly, ale jsou tam výjimečné kousky.