Naboř a ujeď

57%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Dax Shepard si jednoho dnes sedl a napsal si film. No a když už ho měl napsaný,tak si řekl,že si ho i natočí. No a když sháněl herce do hlavní role,tak zjistil,že nejlepší volbou bude on sám. No a když sháněl hlavní ženskou roli,tak si vzpomněl,že jeho manželka je herečka a tak jí obsadil. No a takto nějak vznikl film Naboř a ujeď.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
6
Není nad to mít auto, přítelkyni a pohodlný život. Jenomže to by nesměli být za paty mrzutosti z minulosti. Road movie romance originálností, snad očekávaně, zrovna nekypí, ale zaujme svými zvraty a myšlenky. Láska, humor, ironie a výstřednosti dohromady vytváří docela zábavný film, nikoliv však komediální. Dialogy jsou vyšperkované akční scény umravněné a při autohoničkách se netlačí na pilu. S čím se však přehání jsou bizarnosti určitých postav, které jsou v ději spíše na obtíž. Kult z toho sice nikdy nebude, ale není tak špatný, aby musel být přehlížen.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Až moc to působí jako takové fan video s přáteli. Ale jinak v rámci možností a omezenosti rozpočtu pohodovka. 6/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Celkem příjemná komedie plná nádherných aut, divoké naháněčky a rozumného vtipu. Rozhodně stojí za to vidět.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Čekal jsem víc, ale byla to normální průměrná road movie, ve které se hodně mluví a málo střílí a ani ty honičky nebyly nic extra. Ale Herci hráli dobře, hlavně Cooper, kterej toho gangstera nebo co to bylo hrál fakt dobře. Pár vtipů taky vyšlo a to je vlastně asi tak všechno. Jináč to je typickej nalajnovanej příběh s typickym Happy-endem. Škoda toho. 50% Dávám hodně slabé *** kvůli tomu Cooperovi a Kristen Bell, která dokáže bejt v nějakejch záběrech fakt sexy ale někdy vypadá jako nějaká příšera z hororu. A to jen tak někdo neumí.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
4
Mám pro tenhle film dvě slova. Sračka strašná! - Delší verze je ta, že se párkrát pousmějete, nevim co víc bych doplnil. Nicméně horší filmy jsou, proto alespoň 2*. 40%