Naboř a ujeď

57%
Naboř a ujeď
Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku...(TV Prima)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Dax Shepard si jednoho dnes sedl a napsal si film. No a když už ho měl napsaný,tak si řekl,že si ho i natočí. No a když sháněl herce do hlavní role,tak zjistil,že nejlepší volbou bude on sám. No a když sháněl hlavní ženskou roli,tak si vzpomněl,že jeho manželka je herečka a tak jí obsadil. No a takto nějak vznikl film Naboř a ujeď.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
6
Není nad to mít auto, přítelkyni a pohodlný život. Jenomže to by nesměli být za paty mrzutosti z minulosti. Road movie romance originálností, snad očekávaně, zrovna nekypí, ale zaujme svými zvraty a myšlenky. Láska, humor, ironie a výstřednosti dohromady vytváří docela zábavný film, nikoliv však komediální. Dialogy jsou vyšperkované akční scény umravněné a při autohoničkách se netlačí na pilu. S čím se však přehání jsou bizarnosti určitých postav, které jsou v ději spíše na obtíž. Kult z toho sice nikdy nebude, ale není tak špatný, aby musel být přehlížen.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Až moc to působí jako takové fan video s přáteli. Ale jinak v rámci možností a omezenosti rozpočtu pohodovka. 6/10

Dodatečné informace

Původní název:
Hit and Run (více)
  • USA Naboř a ujeď
  • USA Hit and Run
  • USA Udri a zdrhni
Premiéra v ČR:
27. 9. 2012
Distributor:
TV Prima
Země původu:
USA
Rozpočet:
2 mil. USD
Tržby:
14,4 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Naboř a ujeď je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch