Unesená

52%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
Jednoduchý pop-kornový akční příběh, který   sice nepřináší nic nového, ale je vkusný,   má švih, je zábavný a má potřebnou akčnost.   Nicolas Cage zkrátka ještě nepatří do   starého železa. Není snímku co vytknout. Svůj   potenciál má a to je hlavní.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Učebnicový příklad klasicky laděného akčního filmu. Stylem hodně okoukané. Naháněčka z celého filmu byla jediná co stála za skouknutí. Jednoduché, nenáročné a laciné.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
simon west sa po mechanikovy opat vracia do svojho oblubeneho new orleans a tento raz si na pomoc zavolal akcnu ex-ikonu nica cage-a s ktorym stretol vo svojej prvotine con air. spolu vsak vyprodukovali tak slaby film, ze musel byt po dvoch tyzdnoch stiahnuty z kin lebo nedokazal nic utrzit, co ma pri jeho kvalite vobec neprekvapuje. cage hraje ako namesacny uz niekolko poslednych rokov a nik iny nie je o nic lepsi, ihsanova swingova hudba tepa pocas filmu non stop, ale dosahuje tak maximalne len totalnej otravnosti. skoda ze west sa rezisersky uz nikdy nepriblizil k remeselnej kvalite ktoru ukazal u svojich prvych dvoch filmoch a v stolen dokaze i 35 milionovy rozpocet nechat vyzerat ako seagalovske cecko urcene priamo na video a nie ako film do kin...
krakenvalo
krakenvalo
1 452 bodů
9.5
NO co dodat Nice Cage to umi ako ho mám rad ako jedno viem ked chcem si porziet triller tak viem od keho si pustim :-)
Leonides
13 bodů
5.5
Film se mi líbil díky originálním způsobům vykrádání bank, je napínavý, nenudí, nehraje si na nic víc, prostě baví.