Zevláci vs. Zombíci

55%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4
Fajnová zombie komedie,která však stojí ve stínu známějšího Soumraku mrtvých. Občas jsem se zasmál,ale od Angličanů jsem čekal o dost více. Ten proslulý britský humor moc neklape a snímek tak zachraňuje přehršel krve a povedené gore scény.Takových snímku jen více.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Film na způsob Soumrak Mrtvých, bohužel se to moc nepovedlo. Což o to, pár vtipných momentů tam je, ale bohužel převažují ty trapné momenty, Efekty jsou dělané asi v malování a dodělávání výstřelů u zbraní je taky dost vidět. Jediná potěšující věc byli gore efekty, do kterých dali asi většinu halířů, protože do herců ani ostatních efektů nešlo skoro nic. Scénky s důchodci byli trapný a vůbec se tam nehodili, byli tam úplně zbytečně, ono celý ten příběh nedával moc smysl, ale tak dobře no. Já jsem od toho nic nečekal a za těch pár povedených scén a gore si to alespoň těch 40% zaslouží.
Ombak_Penari
2 764 bodů
5
Není to úplně zlé, ale tak nějak o ničem. Nejlepší vtipy jsou už v traileru, zbytek za moc nestojí. Krev a zombie standardní, děj a hrdinové taky nic extra. Ani špatné ani dobré. Snímek kolem mě jen prostě projel, zítra už si ho nebudu pamatovat.