Anger Management

67%
Anger Management
Plakát traileru

Charlie Goodson (Charlie Sheen) je terapeut výbušných povah, což je trochu paradox, protože jemu samotnému čas od času slušně ujedou nervy.





Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Charlie Sheen patří mezi mé nejoblíbenější herce a s jeho "odchodem" ze seriálu Dva a půl chlapa jsem se těžko vyrovnával. Přece jen byl jeho srdcem a dodával mu ten správný šmrnc. Proto jsem rád,že se chytl v tomto seriálu a může i nadále naplno hláškovat. Opět hraje postavu Charlieho a já se opět skvěle bavím.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Skvělý seriál, který vznikl jen kvůli nasranosti Charlieho, že ho vykopli z dva a půl chlapa. Jeho úvodní věta je prostě úžasná. Né že by se snažil nějak zamaskovat to, že ho vyhodili. On jim to vpálí hned všem do ksichtu. Je skvělé, že existuje seriál s Charliem, protože on prostě umí hrát a je vtipný. Od té doby, kdy je v Dva a půl chlapa Ashton, tak to stojí za hovno. Tenhle seriál stojí za vidění a doufám, že bude pokračovat. 10 dílů jsem skouknul za víkend a po dlouhé době jsem se pořádně smál.
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
8
Takže, po zhlédnutí poloviny první řady už jsem neodolal a musím komentovat. Charlie je opravdu zpět ve skvělé formě. Nápad s terapeutem, který sám občas neovládne svůj vztek je neokoukaný a Charliemu se ho podařilo zrealizovat výtečně. Mám obrovskou radost, že můžu zase sledovat, jak Charlie využívá svůj talent od boha místo toho aby se neustále ničil. Hodně se mi v seriálu líbí i Selma Blair. Dva a půl chlapa je v mích očích pořád o chloupek lepší, ale i tak se mi seriál zatím opravdu moc líbí. 4 hvězdičky.

Dodatečné informace

Původní název:
Anger Management (více)
  • USA Anger Management
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění