Druhá šance

66%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Ani ne tak komedie (ikdyž TL Jones je tady správný morous, který hláškovat umí), jako spíš vztahové drama o tom, co dělat, když vám po několika desítkách letech v manželství chybí sex a další příjemné věci (orál). Prozatím jen lepší průměr - ale za takových 10 let se mi Hope Springs možná bude líbit o hodně více. PS - palec nahoru za dost odvážné scény. 6.5/10
avenis
avenis
8 056 bodů
10
Plný počet bodů! To je totiž o nás! :-) Chlap po padesátce buď chytá druhou mízu a leze pod sukně zajíčkům (vykastrovat!), nebo zleniví a nic se mu nechce (zaplatit instruovaného zajíčka) ... Žena po padesátce může tiše trpět, a nebo vzít život do vlastních rukou. (29.2.2019)
kurcova-simona
kurcova-simona
419 bodů
7
Dát kameru do manželský poradny a druhou chvíli sledovat jeden pár s dlouholetými potížemi, dobře to sestříhat a v podstatě nám vyjde Druhá šance. Věrohodně situované drama postaršího páru, který si žije ve své rutině. Rozhodně nečekejte nějakou "obrovskou" zápletku ve stylu milostného trojúhelníku či něčeho podobného. Po většinu filmu si povídají 3 lidi v různých variacích, až na pár lehce erotických scén, které ale rozhodně nemají a nejsou vtipné, spíše úsměvné a realistické. Celý film bych rozhodně neoznačil komedií, zasmál jsem se jednou za celou dobu, spíše od začátku až do konce je to příjemné, úsměvné,..., včetně Steva Carella, od kterého očekáváte jakoukoliv hlášku, ale dostanete "jen" výborný výkon, jako ostatně i od Streepové a Jonese, oba jsou úžasní. Trošku jsem se obával završení, ale i to tvůrci zvládli více než obstojně.