Ladíme!

70%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Super komedie,kterou milují snad všechny mé kamarádky. Je to film o ženách pro ženy. A Capella mám velmi rád,písně v takovém provedení jsou zajímavé a získají zcela nový výraz. Zde jich velké množství,takže super. Anna Kendrick je klasicky roztomilá a hodně mě baví. Ladíme možná chtějí těžit z úspěchu seriálu Glee,ale to je v podstatě jedno,když to ladí.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Hudební film z vysokoškolského prostředí o skupince děvčat snažící se vyhrát hudební soutěž pěveckých skupin. A je to další film vedený dle klasické dějové šablony, takže opět také klasická předvídavost vývoje děje. Ale na zábavnosti celého konceptu to kupodivu neubírá. Ba přímo naopak. Co postava, to osobitý charakter, což znamená, že každá má své problémy a přístup k dané věci. Je to film holčičí, ale určený pro všechny. Výborné obsazení všech rolí je bezprostředně impozantní a neoddiskutovatelné. Jako celek se nejedná o nic jiného, než o ucelenou dívčí hudební show plnou přesvědčení, trapasů, hysterie a úsměvů. Scénář byl vypracován na základě úspěšné knihy ´Pitch Perfect: The Quest for Collegiate A Cappella Glory´autora Mickeyho Rapkina a přináší příjemný filmový zážitek. Pro někoho může být humor až moc pikantní, pro někoho až moc hrubý, ale jako obvykle záleží na diváckém přístupu. Tohle se zkrátka povedlo. V ne zrovna malé žánrové konkurenci prostě bez výhrad obstojí.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Po všech těch jednotvárných sebekopírujících filmů typu Let's dance, Street dance, apod. je tady konečně něco smysluplnějšího, na co se dá v pohodě koukat a člověk se u toho nemusí každou chvíli tou stupiditou chytat za hlavu. Ladíme je opravdu výborná oddychovka, u které se nejednou zasmějete. Koho bavil seriál Glee, tak tohle je pro něj jasná volba. Příjemná podívaná plná krásných holek a slušně zremixovaných písniček. P.S. to co předvedla Anna Kendrick s tím kelímkem při konkurzu, fakt RESPEKT! A PROSÍM UŽIVATELE 'fifek-fifi', ABY MI LASKAVĚ PŘESTAL KOPÍROVAT MOJE KOMENTÁŘE!
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
7
Celý film na mě působí dojmem "pojďme rychle natočit accapella muzikál pro teenagery, dokud je ještě Glee v televizi = dokud to děcka ještě žerou". Avšak z nějakého zvláštního důvodu to funguje. Romantická část příběhu není přeslazená ani nepůsobí zbytečně natáhnutá, accapella songy nenudí a občas Vás donutí si i zanotovat, electro remixy soundtracku jsou naprosto perfektní, a kdyby nebylo hodně zbytečných (doslova) zvracících pasáží, snad bych Pitch Perfect dala hodnocení i vyšší. Jednoznačně nejvyvedenější komedie těchto Vánoc!
filmomaniak
501 bodů
10
Po všech těch jednotvárných sebekopírujících filmů typu Let's dance, Street dance, apod. je tady konečně něco smysluplnějšího, na co se dá v pohodě koukat a člověk se u toho nemusí každou chvíli tou stupiditou chytat za hlavu. Ladíme je opravdu výborná oddychovka, u které se nejednou zasmějete. Koho bavil seriál Glee, tak tohle je pro něj jasná volba. Příjemná podívaná plná krásných holek a slušně zremixovaných písniček. P.S. to co předvedla Anna Kendrick s tím kelímkem při konkurzu, fakt RESPEKT
spacino
spacino
452 bodů
6
Celkem to šlo, až na ten závěr. Čekal jsem, že se tam rozjede pořádná šou, ale ono nic. Líbilo by se mi, kdyby tam dali nějakou pecku od nějakého DJ.
Blueknight
376 bodů
10
Jedná z nejlepších komedií co jsem kdy viděl. Obďivuji že dokázali zkřížt muzikál s komedii. Je tady i skvělý výběr písňiček. A Rebel Wilson si vždy sebrala všechnu pozornost pro sebe. Není to film pro realisty protože někomu to může připadat jako kravina.
Drixis
Drixis
366 bodů
8
Jelikož jsem milovníkem hudby, a všech filmů kde je použitý ať už pop, hip hop, radio hits atd... film se mi líbil. Příběh není nijak komplikovaný, co by jsem čekali od americké tens komedie z prostředí vysoké. Nicméně se zde někdy od srdce zasmějete.
lenka234567
lenka234567
250 bodů
8.5
Já jen souhlasím se Standou tenhle film byl prostě SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR a zpívalo se v něm čistě a dobré písně a až na to, že se na jeho stažení čekalo dlouho není co dodat. :):):):):):):):):):):):):)
petas.sl
234 bodů
8
Dobrá hudba, i docela dobrý příběh, písničky poslouchám i na mp3, oddechovka dobrá.