Let

73%
Let

Denzel Washington v novince Flight hraje pilota, který odvážným manévrem zachrání při pádu letadla cestující od jisté smrti. Mohl by se vyhřívat ve slávě reflektorů a mít radost z úspěchu, nesměl by tu být ovšem jeden háček - při letu byl opilý...




Recenze: Let

Kinobox.cz
70%

Přesto určitě stojí Let za pozornost, neboť nejednou scénou připomíná někdejší Zemeckisovu velikost a herci jsou do jednoho výborní. Jen ten scénář by si zasloužil o něco nápaditější přístup. Excelentní úvod nestačí.


Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Naprosto fenomenální Denzel Washington v roli zhýralého pilota, který i přes své prohřešky a nezpůsobilost pilotovat zachránil letadlo před totální katastrofou. Scénář nabízí velmi zajímavé dilema a člověk neví, jestli má hlavnímu hrdinovi fandit, nebo mu přát vězení. Zajímavý snímek.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Asi je hezké, že Robert Zemeckis pochopil, že nejvíce fotorealistické jsou stále ještě hrané filmy, teď by se měl ještě zbavit toho kýčaření, kvůli kterému je jeho kariéra po Návratech do budoucnosti pro mě naprosto nudná a nezajímavá.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Někomu ráno na nohy pomůže kafe a sprcha, někomu zase lajna koksu. Takové milé komorní alkoholické drama o pár hercích (krom tedy té úvodní 20 minutovky se skvělým pádem letadla) a Washingtonem, který byl u mě tím faktorem, že jdu nakonec o tu hvězdu výš. 7/10

Dodatečné informace

Původní název:
Flight (více)
  • USA Let
  • USA Flight
Premiéra v ČR:
21. 2. 2013
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
31 mil. USD
Tržby:
161,77 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Let je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch